Γιατί η Miley Cyrus κάνει πλέον μόνη της το μακιγιάζ της!

Από τότε που η Miley Cyrus μας πρωτοσυστήθηκε μέχρι σήμερα είναι… τρεις διαφορετικοί άνθρωποι. Γιατί όταν μας πρωτοσυστήθηκε ήταν αυτό το πολύ cute κορίτσι που είχαμε δει στο Disney.

…Και μετά ήρθε η περίοδος που η Miley Cyrus άρχισε να βγάζει γλώσσα στο κόκκινο χαλί και να γίνεται ένα αυθάδικο κορίτσι με υπερβολικό makeup και κοντά, ανοιχτόχτωμα μαλλιά. Σήμερα, η Miley μας συστήνει σε έναν πολύ πιο ήσυχο εαυτό, πολύ minimal με makeup και μαλλιά που κάνει η ίδια στον εαυτό της.

Η ίδια έδωσε συνέντευξη στο Harper’s Bazaar όπου εξήγησε όλη αυτή την αλλαγή συμπεριφοράς αλλά και γιατί άρχισε να κάνει μόνη της το μακιγιάζ της: “Οι άνθρωποι ήταν πολύ σοκαρισμένοι από κάποια πράγματα που έκανα. Θα έπρεπε να είναι πιο σοκαρισμένοι από αυτό που μου έκαναν όταν ήμουν 11 ή 12 χρονών, που μου έκαναν τα μαλλιά, μου φορούσαν περούκες και ένα γκρουπ από μεγάλους άντρες μου έλεγε τι πρέπει να κάνω!”.

Αλλά, όπως, είπε αυτή η περίοδος που ακολούθησε, με τις υπερβολικές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί ήξερε πως θα έχει ημερομηνία λήξης: “Ήταν κάπως αναμενόμενο από μένα. Δεν ήθελα να γίνω το κορίτσι που θα πήγαινε στις φωτογραφίσεις δίχνοντας το στήθος της”.

Σήμερα, αρκετό καιρό μετά, η Miley Cyrus είναι το κορίτσι που βλέπεις στο εξώφυλλο του Harper’s Bazaar. Το κορίτσι που πραγματικά θέλει να είναι. Κι επειδή ακριβώς βαρέθηκε όλα αυτά, πλέον κάνει το μακιγιάζ της μόνη της ακόμη και για τις φωτογραφίσεις της και το διατηρεί όλο πιο minimal. “Ακόμη και στο Met Gala όλες έδειχναν το στήθος και τους γλουτούς τους. Τι το punk έχει αυτό;”. Και αν η Miley Cyrus ισχυρίζεται ότι ένα υγιές, sunkissed δέρμα σεταρισμένο με ένα ήπιο lifestyle είναι το νέο punk, εμείς δεν έχουμε κανένα λόγο να την αμφισβητήσουμε! Αντίθετα, συμφωνούμε απόλυτα!

Read More

And More