Γιατί η photo που ανέβασε η Chrissy Teigen θα σε κάνει να νιώσεις πολύ καλύτερα!

H Chrissy Teigen αναδεικνύεται ολοένα και περισσότερο στο αγαπημένο μας icon. Και αν την παρακολουθείς στοιχειωδώς θα έχεις καταλάβει και όλους τους λόγους που συμβαίνει αυτό.

Η Chrissy Teigen πριν ένα χρόνο έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, την Luna. Και από τότε (και από πάντα) είναι πολύ real στα social με το τι συμβαίνει στο σώμα της μετά την εγκυμοσύνη. Έτσι, κατά καιρούς την έχουμε δει να ποστάρει photo από λεπτομέρειες του σώματός της που εμείς θα προσπαθούσαμε να κάνουμε τα πάντα για να καλύψουμε. Αλλά γιατί να καλύψουμε τελικά, όταν αποδεικνύεται πως οι ραγάδες είναι κάτι ανθρώπινο! Σκέψου: τις έχουν ακόμη και οι χολιγουντιανές stars και πες αλήθεια: δεν σε κάνει αυτή η πληροφορία να νιώθεις καλύτερα με τον εαυτό σου;

Το συγκεκριμένο post έχει 18.000 retweets, πράγμα που σημαίνει ότι πρόκειται για ένα θέμα που “πονάει” όλες μας! Η ίδια είχε δηλώσει παλιότερα στο allure: “προέρχομαι από μια οικογένεια που έχει τάση στις ραγάδες. Τις έχω παντού στους γλουτούς μου και το εσωτερικό των ποδιών μου. Ευτυχώς, είμαι με έναν άντρα που εν θα μπορούσε να νοιάζεται λιγότερο για τις ραγάδες αυτές αλλιώς θα ήμουν πολύ ανασφαλής!”.

God bless you, Chrissy!

Last chance info: οι ραγάδες είναι τόσο huge θέμα για τις γυναίκες που κάποιοι σκέφτηκαν να κάνουν ακόμη και tattoo στις ραγάδες τους, Δες εδώ!

Read More

And More