Γιατί ο οίκος Chanel μας έκανε να θέλουμε να κοιμηθούμε με το μακιγιάζ μας!

Πέντε χρόνια τώρα μέσα από αυτήν εδώ την στήλη σου έχω γράψει πάνω από 46631 φορές ΠΟΣΟ-ΚΑΚΟ-ΚΑΝΕΙ-ΣΤΗΝ-ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ-ΣΟΥ-ΝΑΚΟΙΜΑΣΑΙ-ΜΕ-ΜΑΚΙΓΙΑΖ! Αλλά να που στο προχθεσινό pre-fall show για το 2016 στην Ιταλία ο οίκος έφερε τα πάνω κάτω!

Σε προειδοποιώ: βλέποντας τις επόμενες photos θα θες να πέσεις για ύπνο με το make up σου. Αλλά δεν θα σε αφήσω γιατί σου έχω εναλλακτική! Συνέχισε να διαβάζεις…

Το τελευταίο show του οίκου, λοιπόν, ήταν ένα tribute στα 70’s και το ρομαντικό Παρίσι της εποχής εκείνης μέσα από τα μάτια του Karl Lagerfeld που κάλεσε τον make up artist Tom Pecheux και τον hair stylist Sam McKnight να το αποδώσουν και στο μακιγιάζ και στα μαλλιά. Και το πέτυχαν με το παραπάνω!

Κάνοντας focus στο μακιγιάζ, τα μουντζουρωμένα μάτια που κάνουν καριέρα και ως next day smoky ή/και after sex smoky ή/και bedroom eyes δείχνουν τοοοοοοοοοοσοοοοο sexy που μας κάνουν να θέλουμε να κοιμηθούμε με το μακιγιάζ μας!

Αλλά να που δεν θα αφήσω να πάνε χαμένες οι 46631 φορές και να τις αναιρέσω λέγοντάς σου να μην ξεβαφτείς προτού πέσεις για ύπνο. Αντ’αυτού θα σου πω να κάνεις κλικ εδώ για να δεις πώς θα πετύχεις ακριβώς αυτό το make up, βήμα προς βήμα για να δείχνεις sexy χωρίς να ρισκάρεις την υγεία της επιδερμίδας σου!

Read More

And More