Γιατί πρέπει να απλώνεις τις κρέμες σου 3 δευτερόλεπτα αφού πλύνεις το πρόσωπό σου!

Αν πιστεύεις ότι όλος ο κόσμος της ομορφιάς ασχολείται με την Κορέα, είναι γιατί όλος ο κόσμος της ομορφιάς… ασχολείται με την Κορέα. Στην πραγματικότητα, διανύουμε εκείνη την περίοδο που προέρχεται η ομορφιά από εκεί. Άρα, όταν ακούς για μυστικά ομορφιάς από την Κορέα δεν έχεις παρά να τα ακολουθήσεις.

Σύμφωνα με το Charlotte Cho, δημιουργό του διάσημου κορεάτικου brand Soko Glam, οι γυναίκες στην Κορέα υπακούν στον κανόνα ενυδάτωσης των 3 δευτερολέπτων που σημαίνει ότι αμέσως αφού πλύνεις το πρόσωπό σου ξεκινάς να βάζεις τις κρέμες σου.

Και φυσικά, αυτό το tip έχει βάση: όταν πλένουμε το πρόσωπό μας οι πόροι ανοίγουν και τα συστατικά της κρέμας εισχωρούν καλύτερα. Επιπλέον, το προϊόν “γλιστράει” καλύτερα. Ακόμη καλύτερα: τις κρέμες είναι καλύτερα να τις απλώνεις στο πρόσωπό σου όταν έχεις βγει μόλις από το ντους! Και μπορεί ο κανόνας των τριών δευτερολέπτων να είναι κάπως υπερβολικός, αλλά οφείλεις να το κάνεις asap!

Η ερώτηση, όμως, είναι: πώς πρέπει να καθαρίζεις το πρόσωπό σου; Ξέρεις τι είναι το double cleansing; Όλες οι απαντήσεις εδώ!

Read More

And More