Αίσθηση φρεσκάδας και αναζωογόνησης, σαγηνευτικά αρώματα και η υπογραφή της Έλενας Παπαρίζου κάνουν τα νέα αφρόλουτρα bioten ξεχωριστά

Ντους: ο τρόπος που διαλέγουμε για να ξεκινήσει και να τελειώσει η μέρα μας! Εκείνα τα λίγα λεπτά μέσα σε ένα ολόκληρο 24ωρο που έχουμε να αφιερώσουμε αποκλειστικά και μόνο σε εμάς. Οι μυρωδιές, λοιπόν, και οι υφές που θα πλαισιώσουν τα λεπτά αυτά είναι πολύ σημαντικά.

Αλήθεια, πώς θα σου φαινόταν αν υπήρχε μια σειρά με αφρόλουτρα η οποία α) θα άφηνε τέλεια αίσθηση στην επιδερμίδα σου β) θα είχε υπέροχες μυρωδιές γ) θα σου έφτιαχνε την διάθεση και δ) αυτή η διάθεση θα σε συντρόφευε οοοοοοοοοολη μέρα;

Λοιπόν, η σειρά αυτή υπάρχει και μόλις ανανεώθηκε και φέρει την υπογραφή bioten! Έχοντας πάντα ως δύναμη του τη φύση, το bioten με τα νέα του αφρόλουτρα διεγείρει τις αισθήσεις και αφήνει την επιδερμίδα μας μεταξένια απαλή. Η νέα σύνθεση:
– είναι ιδιαίτερα περιποιητική και φιλική προς το δέρμα, καθώς έχει ισορροπημένο pH και δεν περιέχει paraben, παραφίνη και χρωστικές ουσίες.
– περιέχει 100% Βιολογικό Shea Butter που βοηθά στη διατήρηση των ιδανικών επιπέδων υγρασίας, προσφέροντας στο δέρμα σας φυσική και απαλή φροντίδα.

Επιπλέον, τα ανανεωμένα αφρόλουτρα bioten έρχονται στην πιο πρακτική συσκευασία με αντλία που κάνουν την καθημερινότητά μας ακόμη πιο εύκολη!

Η σειρά Αφρόλουτρου bioten 750ml αποτελείται από πέντε υπέροχα αφρόλουτρα που θα λατρέψεις. Πιο συγκεκριμένα:
– Vanilla & Lemon: Με αιθέριο έλαιο Λεμονιού βοηθά στη βελτίωση του τόνου της επιδερμίδας, ενώ ταυτόχρονα χαρίζει αναζωογονητική δράση. Το πλούσιο εκχύλισμα Βανίλιας βοηθά στο να απαλύνει, να ενυδατώνει και να τονώνει την επιδερμίδα αποτρέποντας την αφυδάτωσή της, ενώ το γλυκό και ζεστό του άρωμα προσφέρει μια αίσθηση χαλάρωσης.
– Cotton Fresh: Το φυσικό εκχύλισμα Βαμβακιού πλούσιο σε υδατάνθρακες, πρωτεΐνες και λιπαρά οξέα που έχουν ενυδατική και περιποιητική δράση στο δέρμα, βοηθά στην προστασία του δέρματος από την αφυδάτωση και την αίσθηση τραβήγματος χωρίς να την ξηραίνει, ενώ το πλούσιο και μοντέρνο άρωμα του προσφέρει αίσθηση φρεσκάδας.
– Ιris & Precious Oils: Με Εκχύλισμα Ίριδας, χάρη στην περιεκτικότητά του σε λιπαρά οξέα, βοηθά στην προστασία του λιπιδικού στρώματος του δέρματος και στην ενίσχυση της αίσθησης ενυδάτωσης, ενώ συνθέτει ένα πλούσιο και εξωτικό άρωμα ανθέων. To υπέροχο Σύμπλοκο πολύτιμων ελαίων: Argan, Macadamia & Γλυκού Αμύγδαλου, πλούσια σε λιπαρά οξέα και θρεπτικά συστατικά, αφήνει στο δέρμα μια αίσθηση πολυτελούς απαλότητας και βελούδινης υφής.
– Cocoa & Macadamia: Mε άρωμα από ζεστές νότες κακάο και καραμέλας και φυσικό Βούτυρο Κακάο, ένα εξαιρετικό ενυδατικό συστατικό που λιώνει στη θερμοκρασία του σώματος, προσφέρει στο δέρμα σας τη θρέψη που χρειάζεται, διατηρώντας τη φυσική του λάμψη. Το έλαιο Macadamia, πλούσιο σε απαραίτητα ωμέγα λιπαρά οξέα, προσφέρει ενυδάτωση για μία αίσθηση λείου και μεταξένιου δέρματος.
– Cranberry & Passion fruit: Τα εκχυλίσματα superfruits με το φρέσκο και ζεστό άρωμα τους, αναζωογονούν και περιποιούνται την επιδερμίδα σας: Το εκχύλισμα Cranberry, πλούσιο σε βιταμίνες, βοηθά στην ενίσχυση της αίσθησης ενυδάτωσης στο δέρμα, ενώ το εκχύλισμα Φρούτου του πάθους πλούσιο σε μεταλλικά στοιχεία, βιταμίνες και λιπαρά οξέα, βοηθά στο να προλαμβάνει την αφυδάτωση της επιδερμίδας αφήνοντάς την μεταξένια απαλή.

Η Έλενα Παπαρίζου ambassadress του bioten!

Όπως σου είπα, δεν είμαστε οι μόνες που μοιραζόμαστε αυτή την beauty εμμονή για τα ολοκαίνουργια αφρόλουτρα bioten. Η Έλενα Παπαρίζου είναι… μια από εμάς! Πάτησε play στο video παρακάτω και δες την αγαπημένη μας performer να απολαμβάνει το αφρόλουτρό της και αυτή η αναζωογονητική αίσθηση να την ακολουθεί όλη μέρα!

Εσύ ακόμα να τα δοκιμάσεις;

Read More

And More