Γιατί το internet τα έχει βάλει με τα… μαλλιά αυτού του κοριτσιού! Ας το συζητήσουμε!

Εδώ και πολύ καιρό βλέπουμε παντού γύρω μας (διόρθωση: στο instagram-γύρω μας) photo από κορίτσια με χρωματιστά μαλλιά που κάνουν καριέρα είτε ως rainbow hair είτε ως unicorn hair. Και έχουν τόση απήχηση αυτά τα μαλλιά γιατί είναι γεμάτα νοσταλγία και μας ταξιδεύουν πίσω στην νιότη μας και την εποχή που παίζαμε με το μικρό-μου-πόνυ-στάβλο-σπιτάκι. Άρα, μπορούμε να κατηγορήσουμε ένα παιδάκι που θέλει να κάνει το ίδιο;


Για την Mary Thomaston, μια μητέρα από την Φλόριντα που τυχαίνει να είναι και κομμώτρια η απάντηση είναι όχι! Και κάπως έτσι, η ίδια αποφάσισε να κάνει στην μόλις έξι ετών κόρη της το χρώμα και το κούρεμα που κάνουν οι ενήλικες ή έστω οι έφηβες όταν υιοθετούν το unicorn hair.


Και παρά το γεγονός ότι η μικρή φαίνεται να το απολαμβάνει πολύ καθώς σύμφωνα και με τη μαμά της ήταν δική της απόφαση, ο κόσμος του instagram κάνει πολύ αρνητικά έως και επιθετικά σχόλια για το κοριτσάκι και τα μαλλιά του. Ή μάλλον, κυρίως, για την μαμά του.

“Να είσαι ελεύθερη αγάπη μου! Ελεύθερη να είσαι αυτό που θέλεις να είσαι” έγραψε η μητέρα της κάτω από αυτή την photo.

Η ίδια, πάντως, μιλώντας στο refiney29 είπε πως η απόφαση δεν πάρθηκε εύκολα και αβίαστα: “Της είπα αν το σχολείο σου μας δώσει την άδεια θα το κάνουμε. Τα μαλλιά της είναι ήδη ανοιχτόχρωμα οπότε το μόνο που είχα να κάνω ήταν την προσωρινή βαφή η οποία δεν ήταν χημική αλλά φυτική. Επίσης, της μίλησα πολύ για τα ξυρισμένα μαλλιά γιατί πίστευα ότι θα το μετάνιωνε αφού το έκανε αλλά είχα τόσο άδικο! Ήταν πολύ ενθουσιασμένη!”.

Ωστόσο, οι χρήστες του internet δεν συμμερίστηκαν αυτόν τον ενθουσιασμό γράφοντας πως αυτά τα μαλλιά δεν είναι γι’αυτή την ηλικία. Και κάπου εδώ ήρθε η πιο αποστομοτική απάντηση από την μητέρα της μικρής: “Αλήθεια; Γιατί όταν είσαι μεγάλος και έχεις τόσο τρελά χρώματα στα μαλλιά ο κόσμος λέει ότι αυτά τα πράγματα είναι για παιδιά. Άρα η στάση τους έρχεται σε αντίθεση με αυτό. Γιατί να μην αφήσουμε τα παιδιά να περάσουν καλά όσο είναι νέα;”.

Εσύ τι λες είσαι με το μέρος της μαμάς ή όχι; Έχουμε poll παρακάτω…

Read More

And More