Γίνε κι εσύ UV Fighter και απόκτησε το τελειότερο και πιο ασφαλές μαύρισμα αυτό το καλοκαίρι!

Αν βρέθηκες στην Μαρίνα Φλοίσβου το περασμένο Σουκού δεν θα ξαναβγείς ποτέ χωρίς αντηλιακό στον ήλιο! Σε κάθε άλλη περίπτωση, επίτρεψέ μου να κάνω μερικές συστάσεις.

Το NIVEA Sun το γνωρίζεις. Είναι άλλωστε το Νο. 1 αντηλιακό στον κόσμο. Όπως επίσης γνωρίζεις ότι ο ήλιος κάνει καλό. Κάνει καλό γιατί μας ομορφαίνει και κάνει καλό γιατί αυξάνει τα επίπεδα της βιταμίνης D που μας δημιουργεί αυτή την καλή διάθεση (δεν είναι τυχαίο που το καλοκαίρι είμαστε όλοι τόσο happy). Όμως, πέρα από τις ευεργετικές ιδιότητες του, ο ήλιος μπορεί να φθείρει την επιδερμίδα μας (επίσης: δεν είναι τυχαίο που η φωτογήρανση είναι η no1 αιτία γήρανσης). Και την φθορά αυτή που δρα συσσωρευτικά δεν μπορείς να την δεις με γυμνό μάτι, αλλά υπάρχει εκεί! Κι έπειτα, ξυπνάς μια μέρα εκεί γύρω στα 40 σου, και το πρόσωπό σου είναι πρόωρα γερασμένο και υπάρχουν και μερικές πανάδες. Γιατί οοοοοοοολα αυτά τα χρόνια έβγαινες χωρίς αντηλιακό στον ήλιο!

Και κάπου εδώ έρχεται το NIVEA Sun μέσα από μια υπέροχη και διαδραστική καμπάνια για να μας αποδείξει πόσο βασική είναι η αντηλιακή μας προστασία και να μας κάνει… UV Fighters!

UV FIGHTERS: Η ΚΑΜΠΑΝΙΑ!

Σε συνεργασία με τον κορυφαίο καλλιτέχνη και σκηνοθέτη Thomas Leveritt, η NIVEA, αξιοποιώντας το έργο του, δημιούργησε το 2015 μια νέα επικοινωνιακή καμπάνια με στόχο να εκπαιδεύσει και να ευαισθητοποιήσει το κοινό γύρω από τους κινδύνους της UV ακτινοβολίας και την ανάγκη της αντηλιακής προστασίας.
Ο Thomas Leveritt με τη χρήση UV καμερών / ειδικών φακών, μας έδειξε για πρώτη φορά με γυμνό μάτι «Πώς μας βλέπει ο ήλιος». Δηλαδή, πώς φαινόμαστε στην υπεριώδη ακτινοβολία αλλά και τη ζημιά που ενδεχομένως να έχει προκαλέσει στην επιδερμίδα μας.
Μέσα από την ενέργεια αυτή αποδεικνύεται πώς η χρήση αντηλιακού είναι απαραίτητη καθώς μπλοκάρει την υπεριώδη ακτινοβολία και μας προστατεύει από αυτήν.
Το Σαββατοκύριακο, λοιπόν, η NIVEA έφερε αυτή την ειδική UV κάμερα και μας κάλεσε στην Μαρίνα Φλοίσβου για να μπορέσουμε να δούμε όλοι πώς μας βλέπεις ο ήλιος! Ήμουν μια από αυτές. Διόρθωση: ήμουν μια από αυτές τις τυχερές που λόγω ιδιότητας χρησιμοποιώ αντηλιακό με θρησκευτικη ευλάβεια, οπότε η επιδερμίδα μου δεν είχε υποστεί μεγάλη φθορά και σίγουρα δεν θα πάθει μετάλαξη εκεί γύρω στα 40. Όμως, μπροστά από αυτή την UV κάμερα (και τα μάτια μου!) πέρασε αρκετός κόσμος που δεν είχε το αντηλιακό ως μέρος της καθημερινής του ρουτίνας. Μέχρι εκείνη την ημέρα που η NIVEA τους έκανε UV Fighters!
Στο κάτω- κάτω είναι απλώς ένα μικρό step στην καθημερινότητά σου που σου φτιάχνει και την διάθεση και ξεσηκώνει αναμνήσεις από τα πιο υπέροχα καλοκαίρια της ζωής σου χάρη σε αυτή την χαρακτηριστική μυρωδιά της NIVEA! Την μυρωδιά στην οποία όλοι μας έχουμε αδυναμία!

Εγώ έγινα UV Fighter! Εσύ;

Για περισσότερες πληροφορίες κάνε κλικ στο παρακάτω link http://www.nivea.gr/experience/ext/el-GR/UVFIGHTERS

Read More

And More