H Ariana Grande έκοψε αφέλειες!

Η Ariana Grande έχει signature beauty look. Και αν είσαι fan αυτής εδώ της στήλης θα ξέρεις πως με τον όρο αυτό περιγράφεται η συνήθεια του να έχεις συγκεκριμένο μακιγιάζ και μαλλιά. Και η Ariana κάνει τα μαλλιά της με δύο τρόπους, συνήθως: είτε ponytail είτε half up πιάσιμο. Στην πραγματικότητα, αυτό συμβαίνει γιατί τα μαλλιά της είναι αρκετά ταλαιπωρημένα επειδή παλιότερα τα έβαφε συνεχώς κόκκινα όταν παρουσίαζε ένα show στην Disney. Άρα: σπάνια αλλάζει γιατί δεν θέλει να ρισκάρει!

Αυτή, λοιπόν, είναι μια σπάνια στιγμή! Γιατί η Ariana μετά από πολλάαααααααα χρόνια αποφάσισε να κόψει αφέλειες και να κάνει κάτι νέο!

Δες παρακάτω το νέο της look!


H πρώτη selfie που ανέβασε ήταν βράδυ και το αποτέλεσμα δεν ήταν τόσο εμφανές. Βεβαίως, το έκανε και να μας διατηρήσει σε κάποια εγρήγορση!


Μια πιο μακρινή και αμέσως μετά η Rihanna μας αποκαλύπτει το νέο της hair look!


Και αυτή είναι η νέα εκδοχή της Ariana Grande με αφέλειες οι οποίες υπάρχει μια περίπτωση να είναι και κουμπωτές. Τι λες; Πώς σου φαίνονται; Να τις κρατήσει ή όχι;

– Θυμάσαι ότι η Ariana ήταν κάποτε έτσι; Και ναι, αυτή που βλέπεις παραπάνω είναι η Ariana Grande! Κάνε κλικ εδώ και δες βήμα- βήμα όλα τα στάδια της μεταμόρφωσής της!

Με αφέλειες ή χωρίς; Πάρε ιδέες από τις μεγαλύτερες stars!

Read More

And More