H Bella Hadid έγινε ξανθιά (και κάποιο λένε ότι είναι ίδια η Jennifer Lawrence)!

Κάποιος που διαβάζει αυτήν εδώ τη στήλη ευλαβικά ξέρει πως η Bella Hadid είναι φυσική ξανθιά και πως αποφάσισε να τα σκουρύνει προκειμένου να μην υπάρχει καμία σύγκριση με την αδερφή της Gigi. Αλλά να που τον τελευταίο καιρό η Bella έχει χτίσει το δικό της brandname, πλέον δεν τίθεται μέτρο σύγκρισης και κάπως έτσι η Bella αποφάσισε να επιστρέψει στις ρίζες της.

Η αλλαγή έγινε για τις ανάγκες shooting και συγκεκριμένα για το εξώφυλλο του Paper για το οποίο πόζαρε δείχνοντας α) τον πιο aggressive εαυτό της β) το nipple piercing της και γ) την ομοιότητά της σύμφωνα με κάποιους με την Jennifer Lawrence.

Παρακάτω, χορταστικές δόσεις από την νέα, ξανθιά Bella!

Όσον αφορά την ομοιότητα με την Jennifer Lawrence (το credit παίρνει το αμερικάνικο glamour που το εντόπισε εξ’αρχής!) κανένας καλύτερος τρόπος να την επιβεβαιώσουμε πέρα από αυτή την VS photos. Αριστερά είναι η Bella Hadid και όχι η JLAW.

Καναδυό θέματα που μπορούν να συζητηθούν εδώ:

-Η Bella Hadid σημείωσε μια απίστευτη μεταμόρφωση τα τελευταία χρόνια! Για να δεις το πριν το πριν, το μετά και όλα τα στάδια της beauty εξέλιξής της κάνε κλικ εδώ!

– Πώς προτιμάς την Bella Hadid; Ξανθιά ή καστανή; Έχουμε poll γι’αυτό παρακάτω…

Read More

And More