H Bobbi Brown αποκάλυψε γιατί έφυγε από την Bobbi Brown και γιατί απεχθάνεται το contouring

Η Bobbi Brown είναι πολλά περισσότερα από μια makeup artist. Είναι εκείνη η makeup artist που μας έκανε να απελευθερωθούμε και να αγαπήσουμε τον εαυτό μας ως έχει. Γιατί ήταν η πρώτη που ξεσήκωσε το κίνημα της φυσικής ομορφιάς και η πρώτη που τόνιζε ξανά και ξανά ότι το μακιγιάζ πρέπει να το χρησιμοποιούμε όχι για να καλύπτουμε τις ατέλειές μας αλλά για να αναδεικνύουμε τα χαρακτηριστικά μας.

Επίσης, είναι η ίδια που δημιούργησε ένα από τα πλέον αγαπημένα μας brands ομορφιάς. Μέχρι που λίγους μήνες πριν η Bobbi Brown μετά από 25 ολόκληρα χρόνια αποφάσισε να αφήσει την Bobbi Brown η οποία είχε ήδη εξαγοραστεί από την Estee Lauder Companies. Λίγες μέρες πριν η ίδια έδωσε μια συνέντευξη στο Cut όπου εξήγησε τους λόγους.


“Νοιαζόμαστε πολύ για το τι θα σκεφτεί ο άλλος για εμάς, είτε πρόκειται για την fashion editor που θα μας κοιτάξει από πάνω μέχρι κάτω για να τσεκάρει τι θα φοράμε σε ένα πάρτυ, είτε πρόκειται για τον πρόεδρο της εταιρίας που δεν του αρέσει κάτι. Από ένα σημείο και μετά λες στον εαυτό σου: “Ok, παιδιά μέχρι εδώ. Ξέρω πως είμαι καλός άνθρωπος και ξέρω πως κάνω το σωστό πράγμα! Θέλω να είμαι άνετη και χαρούμενη! Τον Απρίλιο κλείνω τα 60 και είναι πολύ σημαντικό για εμένα να απαλλαγώ από όλα αυτά και να έχω ειρήνη στην ψυχή μου. Πλέον δεν χρειάζεται να τρέχω για να προμοτάρω το brand μου όπως έκανα στην αρχή. Είμαι με τα sneakers μου, ένα κότσο στα μαλλιά και δεν έχω υπάρξει πιο ευτυχισμένη. Η φιλοσοφία μου ανέκαθεν ήταν: Να είσαι ο εαυτός σου. Και όταν πλέον καταλάβεις ποιος πραγματικά είσαι τότε θα νιώσεις υπέροχα!”.

“Έχω την ανάγκη να γίνω και πάλι επιχειρηματίας. Να είμαι full δημιουργική και δεν θέλω να ακούω 100 διαφορετικούς ανθρώπους. Προτιμώ να ξαναρχίσω από την αρχή και να δημιουργήσω ολοκαίνουρια και cool πράγματα!”.


Στην ίδια συνέντευξή της αποκαλύπτει και γιατί δεν θα έκανε ποτέ μια παλέτα contouring: “Σιχαίνομαι το contouring. Είναι σαν να λες σε κάποιον ότι κάτι δεν πάει καλά με το πρόσωπό σου. Όταν ξεκίνησα πολλά χρόνια πριν οι γυναίκες έκαναν full contouring στο πρόσωπό τους και μεγάλωναν πολύ τα χείλη τους με το περίγραμμα. Ήμουν ενθουσιασμένη όταν έβλεπα τα κορίτσια τι υπέροχα πρόσωπα που είχαν αφού έκαναν το ντεμακιγιάζ τους και καθάριζαν το πρόσωπό τους. Ένας makeup artist τότε μου είχε πει: αν δεν κάνεις contouring δεν πρόκειται να επιβιώσεις σε αυτή την πόλη. Κι εγώ απλώς δεν μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο! Δεν μου βγάζει νόημα! Επίσης, δεν θα έκανα ποτέ παλέτα contouring και δέχτηκα πολλές πιέσεις για να το κάνω! Δεν δείχνει ωραίο! Για εμένα ένα όμορφο πρόσωπο είναι ένα υγιές και ενυδατωμένο πρόσωπο!”.


Ανυπομονούμε για το επόμενο βήμα σου… just Bobbi!

Read More

And More