Ποια ηθοποιός λέει ότι απαλλάχτηκε από την ακμή με ελαιόλαδο στο πρόσωπο!

Στην ομορφιά υπάρχουν διάφορες σχολές. Μια από αυτή θέλει να κάνουμε μάσκα προσώπου με αβοκάντο, να βάζουμε ροδόνερο ή και ελαιόλαδο. Σε αυτή την σχολή ανήκει και η Chloe Grace Moretz, το πρώην κορίτσι του Brooklyn Beckham, η οποία μίλησε στο allure για την κυστική ακμή από την οποία υπέφερε για πολλά χρόνια και πως το ελαιόλαδο αποδείχτηκε σωτήριο!

“Πλένω το πρόσωπό μου με ελαιόλαδο! Ορκίζομαι πως η επιδερμίδα μου είναι πολύ πιο καθαρή χάρη σε αυτό!”, είπε στο allure. Ωστόσο, το πολύ παράδοξο της δήλωσης αυτής είναι πως όσες έχουμε λιπαρές επιδερμίδες ή και ακμή (story of my life) έχουμε δοκιμάσει 4995 πράγματα τα οποία δεν πιάνουν πάντα και κυρίως αποφεύγουμε τα πολύ λιπαρά προϊόντα.

Ωστόσο, σύμφωνα και με την Teen Vogue η οποία έχει αφιερώσει 59874 άρθρα στην ακμή και λόγω κοινού, κάτι τέτοιο είναι λάθος. Αντίθετα, το ελαιόλαδο είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και δεν πρόκειται να φράξει τους πόρους. Τι λες;

Μόνο αν έχεις ακμή μπορείς να καταλάβεις πόσο δύσκολο είναι να την ξεφορτωθείς. Γι’αυτό κι εμείς εδώ έχουμε αφιερώσει γραμμές ολόκληρες και άλλες τόσες συζητήσεις με δερματολόγους για το δύσκολο αυτό task. Παρακάτω θα βρεις τα αγαπημένα μας άρθρα που αφορούν την ακμή. Συνέχισε να διαβάζεις αλλά εν τω μεταξύ οπλίσου με υπομονή! Δεν είναι κάτι με το οποίο ξεμπερδεύεις εύκολα. Με αγάπη, η πάσχουσα.
Ακμή: 7 ολοκαίνουριες θεραπείες χωρίς φάρμακα εδώ
Ορμονική ακμή: 8 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για την ακμή στα 30
Σπυράκια και ακμή στην πλάτη: τι να κάνεις για να φύγουν

Read More

And More