H Drew Barrymore έβγαλε μια no make up selfie με τις πολύ διάσημες κολλητές της!

Ο beauty όρος που μπήκε στην ζωή μας από το δεύτερο μισό του 2016 κι έχει αλλάξει τον τρόπο που σκεφτόμαστε, το πώς (δεν) θα μακιγιαριστούμε για να πάμε σε ένα κάλεσμα ή για να ανεβάσουμε μια selfie είναι το bare face. Όπως έχουμε πει 167 φορές (αυτή είναι η 168η) την αρχή έκανε η Alicia Keys, αργότερα είδαμε μέχρι και την Kim Kardashian να εμφανίζεται αμακιγιάριστη ενώ πριν λίγες μέρες στην πρώτη της μετεκλογική ομιλία η Hilary Clinton δεν έβαλε ίχνος foundation.

Και τώρα, η Drew Barrymore είναι η πιο πρόσφατη διάσημη που βλέπουμε να υποστηρίζει το κίνημα του bare face. Αλλά δεν είναι μόνη της. Πριν λίγο ανέβασε μια selfie που δείχνει εκείνη και τις πολύ, πολύ διάσημες BFF της χωρίς μακιγιάζ. Σημείωσε ονόματα: Gwyneth Paltrow, Cameron Diaz, Nicole Richie. Και καμία μα καμία τους δεν φαίνεται να έχει βάλει το παραμικρό στο πρόσωπό της. Ή έστω, αν το έχει κάνει είναι τόσο διακριτικό που έχει καταφέρει να μας ξεγελάσει!

Η Drew Barrymote με τις διάσημες φίλες της φαίνεται να έχουν βρει το νόημα της ζωής: είναι όλες μαζί, αγαπημένες, έχουν η μία την άλλη και πού και πού ανεβαίνουν και κανένα βουνό μαζί. Πάντα βοηθάει στην επιδερμίδα σου το οξυγόνο και το κρύο. Ακόμη και η Alicia Keys που δεν κάνει τέτοια με τις κολλητές της (ή έστω δεν τα μοιράζεται μαζί μας!) κάνει μασάζ στο πρόσωπό της με πάγο για τον ίδιο λόγο!

Θέλεις να γίνει μέρος κι εσύ του bare face κινήματος; Δες εδώ τα tricks που κάνει η (NO!) make up artist της Alicia Keys και της εξασφαλίζουν αυτή την επιδερμίδα!

Read More

And More