H Gigi Hadid έκοψε τα μαλλιά της καρέ!

It’s official! Όταν ένα από τα πιο sexy και hot μοντέλα ΤΩΡΑ αποφασίζει να κόψει τα μαλλιά του καρέ τότε το συμπέρασμα είναι ένα: το καρέ είναι το νέο μακρύ (και το νέο sexy!). Η Gigi, λοιπόν, μας σύστησε στο ολοκαίνουριο bob κούρεμά της στα American Music Awards και ο κομμωτής της είπε δυο λόγια στο αμερικάνικο Glamour γι’αυτή την αλλαγή.

Για αρχή να σου πω ότι της κούρεψε τα μαλλιά επειδή αυτό το καρέ ταίριαζε τέλεια με το φόρεμα που φορούσε εκείνη τη μέρα (στ’αλήθεια, ποια από εμάς θα έκοβε ένα σωρό πόντους από τα μαλλιά της μόνο και μόνο επειδή αυτά τα μαλλιά ταίριαζαν με ένα συγκεκριμένο ρούχο;).

“Εμπνεύστηκα πραγματικά από τον λαιμό του φορέματος! “Φώναζε” για ένα κοντό, sexy και εύκολο κούρεμα!” είπε ο Bryce Scarlett στον οποίο και οφείλεται αυτή η αλλαγή.

‘Οσον αφορά το styling, σημείωσε τα βήματα που ακολούθησε (ακριβώς όπως τα αποκάλυψε ο ίδιος):
Αρχικά, άπλωσε τον αφρό Matrix Style Link Volume Builder στις ρίζες, μικρή ποσότητα από το Matrix StyleLink Gloss Booster στις άκρες κι έπειτα χτένισε ρίζα- άκρες.

Έπειτα, με μια στρογγυλή βούρτσα μεσαίου μεγέθους στέγνωσε τα μαλλιά και τα απομάκρυνε από το πρόσωπο. Ολοκλήρωσε με το Matrix Style Link Texture Builder για να δώσει στο καρέ όγκο και κίνηση.

Η ερώτηση, βεβαίως, εδώ είναι: πώς προτιμάς την Gigi (αν και υποψιάζομαι την απάντηση…); Απάντησε στο poll παρακάτω!

Read More

And More