H Julianne Moore με hun! Πώς απογείωσε το αγαπημένο χτένισμα των millennials!

Κατά καιρούς μας συστήνονται νέοι όροι είτε στον κόσμο της ομορφιάς είτε γενικά. Μερικοί από αυτούς τους όρους είναι το hun και οι millennials. Τα δύο δεν μπήκαν τυχαία στην ίδια πρόταση! Το hun αυτό το χτένιμα που αντλεί το όνομά του από το half και το bun και είναι ο κότσος που γίνεται στην κορυφή ενώ τα μισά μαλλιά είναι αφημένα κάτω είναι το αγαπημένο χτένισμα των millennials.

Αλλά να που η τολμηρή Julianne Moore αποφάσισε να υιοθετήσει το hun κι έτσι το τελευταίο από χθες έπαψε να απευθύνεται σε συγκεκριμένο ηλικιακό group. Και γιατί αυτό να είναι τόσο… huge θέμα; Γιατί το hun ήταν ένα πρόχειρο χτένισμα που έκαναν οι millennials για να καλύψουν τα άλουστα μαλλιά τους (είναι κάπως αλήθεια και για μένα) και επιπλέον το hun σημαίνει πως απομακρύνεις τα μαλλιά σου από το πρόσωπό σου και όλες οι ατέλειές σου είναι σε κοινή θέα. Ακούγεται κάπως… ρατσιστικό και σίγουρα δεν θα χρεωθώ εγώ τα παραπάνω καθώς είναι λεγόμενα του προσωπικού της hair stylist, Ken O’Rourke.

Ο ίδιος, για να πετύχει το τέλειο και στιλιζαρισμένο hun στην Julianne Moore (το στιλιζαρισμένο είναι αυτό που διαφοροποιεί το hun των…. 40 plus από το hun των millennials) έβαλε mousse για όγκο και έπειτα στέγνωσε ανάποδα με πιστολάκι. Το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπεις παρακάτω…

Εντυπώσεις; Πιστεύεις ότι τα χτενίσματα έχουν ηλικία;

Read More

And More