H Katie Holmes έκοψε αφέλειες και θα σε βάλει σε μεγααααααααλο πειρασμό!

Φαίνεται πως αυτή η εβδομάδα είναι γεμάτη από ολοκαίνουρια #hairghoals. Μόλις χθες η Bella Hadid έγινε ξανθιά (τσέκαρε εδώ) και μόλις σήμερα, κυκλοφόρησαν photos της Katie Holmes που την δείχνουν με αφέλειες ή, όπως κάνουν καριέρα διεθνώς, piecey bangs καθώς φαίνεται να είναι χωρισμένες σε διαφορετικά μέρη.

Παρακάτω, το ολοκαίνουριο hair look της που έκανε το ντεμπούτο του στους δρόμους της Νέας Υόρκης αρχικά και έπειτα στο The Tonight Show.

Και όλο το look της από τις αφέλειες μέχρι την αλαβάστρινη επιδερμίδα και τα rosy μάγουλα “φωνάζει” πως είμαι εδώ ανανεωμένη και με ολοκαίνουριο beauty look!

Η αλλαγή στο look της οφείλεται στον hair stylist DJ Quintero ο οποίος πόσταρε στο instagram του κάποιες photos από την διαδικασία αλλά και το αποτέλεσμα. Δες παρακάτω…

Παραπάνω η διαδικασία, παρακάτω το αποτέλεσμα…


Αλήθεια, μπήκες σε πειρασμό για αφέλειες βλέποντας την Katie Holmes; Αν ναι, αλλά δεν θέλεις να δεσμευτείς και με το αποτέλεσμα κάνε κλικ εδώ και δες τις κουμπωτές αφέλειες που μπορούν να σου αλλάξουν όλο το πρόσωπο χωρίς καμία δέσμευση.

Read More

And More