H Kim Kardashian άφησε αυτόν τον youtube star να κάνει το μακιγιάζ της!

Η Kim Kardashian είναι πλέον μια youtube star! Και τα κατάφερε επιστρατεύοντας έναν πολύ έξυπνο τρόπο. Για αρχή, δημιούργησε τα καλλυντικά KKW Beauty. Έπειτα, αποχωρίστηκε για λίγο τον αγαπημένο της makeup artist Mario Dedivanovic για να αφεθεί στα χέρια κάποιων youtube stars που θα της έκαναν το μακιγιάζ της με τα ίδια της τα καλλυντικά. Έτσι, σε περίπτωση που αν υπήρχε έστω ένας άνθρωπος πάνω στον πλανήτη που να μην γνωρίζει τα KKW Beauty, να τα μάθει! Yeap!

Στο τελευταίο της tutorial, λοιπόν, η Kim αφήνεται στα χέρια του youtube star, Patrick Starr που έχει κάτι εκατομμύρια followers και βγαίνουν και οι δύο κερδισμένοι!

????I can’t wait for you to see my YouTube video with @kimkardashian !! Thank you Kim for having me!!! #kimkardashian #patrickstarrr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη patrickstarrr (@patrickstarrr) στις


Ο ίδιος είναι τόσο ενθουσιασμένος που λέει τη λέξη “ενθουσιασμένος” 1683 φορές μέσα στο βίντεο! Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο επίσημο λανσάρισμα του brand που έγινε στο σπίτι της Kim και η χημεία τους ήταν φοβερή. Μάλιστα, ήταν η ίδια στιγμή που αποφάσισαν να κάνουν αυτό το video tutorial που θα δεις παρακάτω. Σε αυτό το video, ο Patrick Starr χρησιμοποιεί μερικά ακόμη brands καλλυντικών όπως Armani, Make Up Forever, Nars και Kylie Cosmetics, ένα έξυπονο μαρκετινίστικο tip για να μας αποδείξει η Kim πόσο cool είναι και πως η έμεση διαφήμιση λειτουργεί σαν… υπνωτισμός στο κοινό!

Πάτησε play παακάτω για να τα δεις όλα!

Read More

And More