H Kylie Jenner έχει γενέθλια και άλλαξε τα μαλλιά της! Εχμ σε ένα χρώμα που έχει σοκάρει όλο το internet!

Happy birthday Kylie Jenner! Σε ευχαριστούμε για όλες εκείνες τις φορές που ενώ δεν υπήρχε κανένα beauty νέο και δεν ξέραμε τι να γράψουμε, ερχόσουν εσύ κάθε φορά και έκανες κάτι που μας έδινε beauty τροφή. Όπως σήμερα που κλείνεις τα 19 και αποφάσισες να ρίξεις το internet με μια super extreme αλλαγή στα μαλλιά σου.

Το νέο, λοιπόν, είναι ότι η Kylie άλλαξε μαλλιά. Λάθος! Το νέο δεν είναι ότι η Kylie άλλαξε μαλλιά με δεδομένο ότι αλλάζει μαλλιά κάθε λίγο και λιγάκι, αλλά ότι έκανε ένα χρώμα από αυτά που δεν περιμέναμε ποτέ να την δούμε (ναι, συμβαίνει και αυτό!). Και πρόκειται για ένα κατακόκκινο χρώμα!

Δες παρακάτω την photo που ανέβασε στο instagram της…


Πρόκειται για ένα έντονο κόκκινο, λοιπόν, πίσω από το οποίο κρύβεται ο Tokyo Stylez, άρα κατά 99% πρόκειται για περούκα. Αλλά και πάλι, πρόκειται για μια πολύ extreme επιλογή που έχει ήδη ξεσηκώσει αντιδράσεις στα social καθώς άλλοι σχολιάζουν το χρώμα και κάποιοι άλλοι τα cornrows της Kylie.

Πάντως, είτε σου αρέσει είτε όχι, οφείλεις να αναγνωρίσεις στην Kylie ότι έχει καταφέρει όλο τον beauty κόσμο να μιλάει για εκείνη και τις αλλαγές της. Και για να δεις όλες αυτές τις extreme αλλαγές από τότε που η Kylie ήταν όπως βλέπεις παραπάνω, κάνε κλικ εδώ!

Read More

And More