H Nicole Kidman άλλαξε τη μύτης για τις ανάγκες της νέας της ταινίας!

Η Nicole Kidman έχει κάνει κάμποσες επεμβάσεις στο πρόσωπό της. Αυτό, όμως, δεν αναιρεί το γεγονός ότι: η Nicole Kidman είναι καλή ηθοποιός. Ο ρόλος της, μάλιστα, ως Virginia Wolf αποτελεί την καλύτερη απόδειξη!

BTW, δες παρακάτω την απίστευτη μεταμόρφωση που είχε κάνει τότε…

Yeap! Μιλάμε για τον ίδιο άνθρωπο!

Η Nicole Kidman παίζει στην δεύτερη σεζόν του Lake και στον νέο της ρόλο είναι (σχεδόν) αγνώριστη. Στο Lake υποδύεται την Julia Edwards, μια γυναίκα που επιστρέφει στο Sydney για να αναζητήσει την κόρη της την οποία είχε δώσει για υιοθεσία πριν 17 χρόνια. Στο πλαίσιο αυτού του ρόλου, η Nicole Kidman άλλαξε τη μύτη της. Βεβαίως, δεν μιλάμε για μια μόνιμη αλλαγή αλλά κάτι που γίνεται με το μακιγιάζ και ένα ειδικό “προσθετικό” μύτης.

Για αυτή της την αλλαγή η ίδια είπε: “Είμαι ηθοποιός που υποδύεται πολλούς και διαφορετικούς χαρακτήρες. Αυτός ο ρόλος μου θυμίζει τότε που έκανα την Virginia Woolf. Τότε είχε πρόσθετα δόντια. Βρήκα πολύ απελευθερωτικό το γεγονός ότι μετά την μεταμόρφωσή μου κανείς δεν κατάλαβε ότι ήμουν εγώ, γιατί ήμουν incognito και μπορούσα να εκφραστώ όπως θέλω!”.

Η αλλαγή στην εμφάνισή της οφείλεται στον beauty expert Noriko Watanabe, ο οποίος είπε πως η Nicole έχει μια “πολύ γλυκιά μύτη” και πως ήθελε να δημιουργήσει για εκείνη μια μύτη που να της προσθέτει δυναμική, όπως ακριβώς ταιριάζει στο ρόλο που υποδύεται.

ΑΠΟΡΙΑ: Η Nicole Kidman δεν είχε κάποτε αυτή τη μύτη;

Read More

And More