H Paris Jackson στο κόκκινο χαλί χωρίς μακιγιάζ! Ούτε ίχνος!

Οι millennials είναι εκείνη η νέα γενιά ανθρώπων που ήρθαν για να αλλάξουν όλα όσα έχουμε συνηθίσει και θεωρούμε δεδομένα. Ας πούμε: στην δική μου γενιά ήταν αυτονόητη η αποτρίχωση. Στην γενιά της κόρης του Michael Jackson, όχι. Η ίδια, λοιπόν εμφανίστηκε στο red carpet που στρώθηκε για το People’s ‘One’s to Watch’ event εντελώς αμακιγιάριστη.

Και παρά το γεγονός ότι δεν φορούσε ίχνος μακιγιάζ υπήρχε μια λάμψη στο πρόσωπό της. Ok, ίσως να φορούσε λίγο balm στα χείλη της (γυαλίζουν ξεκάθαρα) αλλά αυτό είναι το τίποτα σε ένα event που οι υπόλοιπες εμφανίστηκαν με total μακιγιάζ. Και θέλει θάρρος και τόλμη να το υποστηρίξεις αυτό και να γίνεις μέρος του κινήματος της Alicia Keys που αποφάσισε να σταματήσει να βάφεται γιατί έτσι!

Παρακάτω, η Paris Jackson VS η Olivia Jade που πήγε στο event μακιγιαρισμένη όπως οι υπόλοιπες…

Ωστόσο, η τόλμη της δεν περιορίζεται στην #nomakeup εμφάνισή της, αρκεί να κοιτάξεις λίγο πιο προσεκτικά κάτω από την μπλούζα της. Και κάπου εδώ, έχουμε αυτό το αναπόφευκτο poll: πώς βρίσκεις όλη αυτή την τάση του bare face; Ας το συζητήσουμε! Είναι do, don’t ή ok στις σωστές δόσεις;

Read More

And More