Ο θρύλος του μακιγιάζ Pat McGrath ετοιμάζει το τρίτο της προϊόν!

Η Pat McGrath ετοιμάζει το τρίτο κατά σειρά προϊόν της. Και μπορεί ως πρόταση αυτό να σου φαίνεται εντελώς αδιάφορο, αλλά πώς θα σου φαινόταν αν σου έλεγα ότι το Byrdie και η Vogue περιέγραψαν αυτό το highlighter, γιατί πρόκειται για προϊόν λάμψης, ως το highlighter που θα εξαφανίσει όλα τα υπόλοιπα παρόμοια προϊόντα;

Το συγκεκριμένο προϊόν η Pat Mc Grath το εφάρμοσε ήδη στα backstage του οίκου Valentino στο τελευταίο show για την σεζόν Fall/Winter 2016-’17.

Για το νέο προϊόν η Pat Mc Grath δήλωσε τα εξής: “Δοκίμασα το πρώτο PAT McGRATH Labs προϊόν, το Gold 001 και πάλι στο Μιλάνο αλλά για την σεζόν Spring/Summer 2016 και όταν βγήκε στην αγορά για πρώτη φορά μετά από ένα μήνα εξαντλήθηκε σε dt!. Φτάνοντας στο σήμερα, όταν καταλήξαμε στο show του Valentino να θέλουμε να βγάλουμε ένα look που θα μαρτυρούσε ελευθερία, αποφάσισα πως τώρα ήταν η καλύτερη στιγμή!”.

Στα πρακτικά: δεν είναι ακόμη γνωστό ποτέ θα κυκλοφορήσει το τρίτο κατά σειρά προϊόν, οπότε είναι καλό να ρίχνεις συχνά πυκνά μια ματιά στο Pat McGrath Labs. Εν τω μεταξύ, όμως, τσέκαρε εδώ τα καλύτερα highlighter που μπορείς να βρεις εδώ στην Ελλάδα για να πετύχεις τις τέλειες γυαλάδες!

Read More

And More