H Rihanna έκανε την πιο ανατρεπτική δήλωση για αυτό το κραγιόν που δεν μπορεί να γραφτεί στον τίτλο!

Την περασμένη εβδομάδα έφτασε στα αυτιά μας αυτή η είδηση, ότι η Rihanna επρόκειτο να λανσάρει το πρώτο της ΚΟΚΚΙΝΟ ΥΓΡΟ ΚΡΑΓΙΟΝ. Στην αγορά ήδη υπάρχουν δεκάδες τέτοια προϊόντα αλλά να που όταν κάτι φέρει την υπογραφλή της RiRi ανυπομονείς να φτάσει στα χέρια σου γιατί ξέρεις πως θα είναι πολύ διαφορετικό από οτιδήποτε κυκλοφορεί εκεί έξω. ΄Η τουλάχιστον, θα έχει ένα διαφορετικό claim! Και η Rihanna φυσικά δεν μας απογοήτευσε!

“Το τέλειο κόκκινο δεν είναι εύκολη υπόθεση και δεν μπορείς να βρεις το δικό σου κόκκινο κραγιόν που να ταιριάζει τέλεια με την επιδερμίδα σου”, είπε η Rihanna και καταγράφτηκε στο επίσημο Δελτίο Τύπου για το νέο Stunna Lip Paint, ενώ ολοκλήρωσε λέγοντας το εξής: “Ήθελα ένα κόκκινο κραγιόν που να μην φεύγει ακόμη και όταν τρως, ακόμη και όταν χαμουρεύεσαι!”. Εκείνη το είπε, όχι εμείς! Αλλά, αλήθεια, δεν είναι κάτι που θα σκεφτόσουν σε ένα πρώτο ραντεβού; “Δεν πρέπει να βάλω κόκκινο κραγιόν μην τυχόν και με φιλήσει!”. Μην απαντήσεις τώρα, απάντησε στο τέλος αυτού του άρθρου που σου έχουμε poll!

Εν τω μεταξύ, αναλύοντας το ολοκαίνουργιο Stunna Lip Paint, πρόκειται για ένα πλούσιο κερασί που σύμφωνα με την βιομηχανία της ομορφιάς είναι “το αληθινό κόκκινο” γιατί δεν είναι ούτε πολύ ψυχρό αλλά ούτε και πολύ θερμό καθώς ταιριάζει σε όλες. Επίσης, η φόρμουλά του σύμφωνα με την Fenty Beauty είναι απαλή, ματ με 12ωρο weightless αποτέλεσμα.

Το Stunna Lip Paint λανσάρεται στις 23 Νοεμβρίου, κοστίζει 24 δολάρια και μπορείς να το παραγγείλεις στο FentyBeauty.com. Εν τω μεταξύ, κάνε κλικ εδώ και δες την Rihanna στο πρώτο της tutorial να φοράει αυτό ακριβώς το κραγιόν!

Read More

And More