H Selena Gomez είχε τα καλύτερα beauty looks σε όλη την διάρκεια του NYFW! Sorry girls!

Δεν είναι η πρώτη φορά που θα το πούμε. Δεν θα είναι η τελευταία. Η Selena Gomez είναι η απόλυτη beauty queen μας, το κορίτσι στο οποίο θα καταφεύγουμε κάθε φορά που έχουμε ξεμείνει από έμπνευση και δεν ξέρουμε τι να κάνουμε με το μακιγιάζ και τα μαλλιά μας. Γιατί η Selena Gomez και ο προσωπικός της makeup artist, Hung Vanngo έχουν το know how. Το θέμα αυτού του άρθρου: η Selena είχε τα καλύτερα beauty looks σε οοοοοοοοοοοολο το fashion week της Νέας Υόρκης από οοοοοοοοοοοολες!

Παρακάτω, ένα σύντομο review για το cross check!

Για το party του Harper’s Bazaar, ο Hung Vanngo της έδωσε ένα 60’s look: pink nude χείλη, πυκνά και ανοδικά χτενισμένα φρύδια, eyeliner.

Την επόμενη μέρα, στο Business of Fashion 500 Gala, η Selena εμφανίστηκε με wet look στα μαλλιά και σκούρο berry κραγιόν. Επίσης: η σκιά της ήταν στον ίδιο τόνο.

Αυτό το look ήταν για την εμφάνισή της στο show του οίκου Coach με γενναίες δόσεις glitter και στρογγυλεμένο eyeliner στα τελειώματα.

Το τελευταίο look στο πλαίσιο του New York Fashion Week με almost curly wet μαλλιά και ενυδατικό πορτοκαλοκόκκινο κραγιόν.

Και μπορεί το fashion week της Νέας Υόρκης να τελειώνει αλλά α) έρχονται οι άλλες μητροπόλεις της μόδας β) η Selena Gomez θα συνεχίσει να μας εμπνέει no-matter-what!

Read More

And More