H Vanessa Hudgens μόλις απέκτησε το τελειότερο καρέ που σε βάζει σε πειρασμό!

Όταν έχεις μακριά μαλλιά σπάνια μπαίνεις στον πειρασμό να τα κόψεις. Εκτός αν ο σκοπός είναι ιερός (βλ. να κόψεις τα μαλλιά σου και να τα χαρίσεις για να γίνουν περούκα) οπότε το κάνεις (και το έκανα!) χωρίς δεύτερη σκέψη. Σε κάθε άλλη περίπτωση, είσαι συναισθηματικά δεμένη με τα πολύ μακριά σου μαλλιά. Όπως, ας πούμε, η Jessica Chastain.

Η ίδια αν και έχει επιχειρήσει να αλλάξει τα μαλλιά της κατά το παρελθόν, στο μυαλό μας είναι απόλυτα συνδεδεμένη με τα μακριά μαλλιά τόσο που δεν θα την φανταζόσουν ποτέ με ένα πολύ κοντό καρέ. Και όμως, το έκανε και απ’ ότι φαίνεται η τύχη (και η αισθητική!) ευνοεί τους τολμηρούς γιατί το νέο της bob είναι τόσο υπερτέλειο που βάζει σε πειρασμό πολλές μακρυμαλλούσες εκεί έξω!

Αν είσαι μια από αυτές και θέλεις να κάνεις κάτι με τα μαλλιά σου, ή αν απλώς θέλεις να χαζέψεις κάτι ωραίο σήμερα, ρίξε μια ματιά παρακάτω…

Το credit για το ολοκαίνουργιο κούρεμά της που μας αρέσει τοοοοοοοοοοσο πολύ πηγαίνει στην Nikki Lee από το κομμωτήριο Nine Zero One.

Tip: αν σκέφτεσαι να τα κόψεις αυτό που έχω να σε συμβουλεύσω είναι να πας ένα βήμα την φορά. Κόψε τα μαλλιά σου ένα μακρύ καρέ και έπειτα θα μπεις από μόνη σου στον πειρασμό να τα φέρεις μερικούς ακόμη πόντους πιο κοντά!

ΕΠΙΣΗΣ! Αν έχεις ήδη καρέ κάνε κλικ εδώ και εδώ και δες μερικά πολύ ενδιαφέροντα και ultra stylish how to για να χτενίζεις τα μαλλιά σου!

Read More

And More