H beauty συνήθεια που έχουν οι περισσότερες νύφες πριν το γάμο τους σύμφωνα με έρευνα. Μαντεύεις ποια είναι;

Η περίοδος των γάμων σχεδόν ξεκίνησε. Και ειδικά αν είσαι εσύ αυτή που πρόκειται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας αυτό το νέο σε αφορά (και σε παρα-αφορά!). Γιατί αυτό το νέο έχει να κάνει με τις beauty συνήθειες που έχουν οι νύφες λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Αν βγάλεις απ’έξω το μακιγιάζ και τα μαλλιά, ή και την βαφή των μαλλιών, μπορείς να σκεφτείς τι μένει. Αυτό που έχεις στο μυαλό σου, λοιπόν, στην πιο δραστική του μορφή. Yeap! Πολλές νύφες πριν ανένουν τα σκαλιά της εκκλησίας κλείνουν ραντεβού για μπότοξ. Τουλάχιστον, αυτό έδειξε μια νέα έρευνα που έγινε από την RealSelf, ένα online forum που έχει να κάνει με αισθητικές επεμβάσεις και θεραπείες. Μάλιστα, το ποσοστό των brides to be που κλείνουν ραντεβού για botox πριν τη μεγάλη μέρα ανέρχεται στο 14,8%.

“Το botox είναι έτσι κι αλλιώς δημοφιλές, αλλά ακόμη πιο δημοφιλές για τις νύφες και τις μητέρες τους περίπου έναν μήνα πριν το γάμο”, είπε ο πλαστικός Anthony Youn στο αμερικάνικο allure σχετικά με την έρευνα, ενώ το αμέσως επόμενο είναι το CoolSculpitng, γνωστό και ως κρυολυπόλυση, που είναι για το τοπικό ή ολικό πάχος.

Αλήθεια, σε ότι έχει να κάνει με το botox παύλα γάμος θα ήθελα να συζητήσουμε το εξής: εσύ πόσο άνετα θα ένιωθες να κάνεις το πρώτο σου botox λίγο πριν το γάμο σου; Κι αν κάτι πήγαινε στραβά;

Read More

And More