Hair goal! Οι κυματισμοί της Sienna Miller!

Η Sienna Miller είναι από τα αγαπημένα μας beauty icons από τότε που την πρωτοείδαμε να φοράει το ροζ, υπερμεγέθες πουκάμισο του Jude Law στον Alfie…

Aπό τότε έχουν περάσει πολλά χρόνια (μπορεί και να πήγαινες δημοτικό τότε και να μην θυμάσαι καν τη σκηνή) αλλά η Sienna εξακολουθεί να παραμένει beauty icon μας! Χθες το βράδυ εμφανίστηκε έχοντας το τελειότερο χτένισμα, όπως μπορείς να δεις και παρακάτω!

Τα μαλλιά της έχουν ένα πολύ ωραίο όγκο στην κορυφή ενώ οι κυματισμοί δείχνουν τόσο φυσικοί σαν να γεννήθηκε με αυτούς! Το μυστικό για να πετύχεις αυτό το εφέ είναι να πάρεις τα μαλλιά που είναι από το ύψος του αυτιού και μπροστά και να τα τυλίξεις γύρω από ένα σίδερο με φορά ώστε να τα απομακρύνεις από το πρόσωπο. Έπειτα τα μαλλιά από το ύψος του αυτιού και πίσω να τα τυλίγεις με φορά προς τα εμπρός. Αυτό είναι που δημιουργεί και extra όγκο και τη messy αίσθηση που θες.

Last chance info: πώς πρέπει να τυλίγεις τα μαλλιά σου γύρω από την πρέσα αν έχεις καρέ ώστε να πετύχεις αυτόν τον κυματισμό της Sienna Miller! Δες εδώ!

Read More

And More