Hello Mrs Longhair! Η Lea Michelle έκοψε 15 πόντους από τα μαλλιά της και παραμένουν πολυυυυυ μακριά!

Αν παρακολουθείς το Glee με θρησκευτική ευλάβεια τότε θα έχεις συνδέσει στο μυαλό σου την Lea Michelle με α) το φαρδύ χαμόγελο και β) τα πολύ μακριά καστανά μαλλιά. Αυτό που ίσως δεν είχες παρατηρήσει ποτέ (μέχρι σήμερα) είναι ότι τα μαλλιά της είναι τόσο μακριά που ακόμη και αν ποτέ αποφάσιζε να κόψει 15 πόντους, θα παρέμεναν και πάλι… πολυυυυυυυυυ μακριά!

Και όλο αυτό δεν μένει στην θεωρία, γιατί όντως αποφάσισε να κόψει τα μαλλιά μας και να μας συστήσει στο νέο της hair look στα προχθεσινά Grammy Awards αλλά να που εμείς δεν θα αντιλαμβανόμασταν τίποτα από αυτά αν δεν αποφάσιζε ο προσωπικός της hair stylist να μοιραστεί το info.

Η Lea Michelle πριν…

H Lea Michelle μετά…

“Η Lea και εγώ θέλαμε το look της να είναι φρέσκο και ενημερωμένο. Για να το πετύχουμε αυτό κόψαμε περίπου 15 πόντους από την άκρη και κάναμε ένα εντελώς ίσιο και dramatic τελείωμα στις άκρες”, είπε ο κομμωτής της John D στο αμερικάνικο Glamour.

Λοιπόν, πώς σου φαίνεται η νέα αλλαγή της Lea Michelle; Σίγουρα αν έκανε ένα lob τα πράγματα θα ήταν αρκετά διαφορετικά και θα μιλούσαμε για ουσιαστική αλλαγή. Τι λες εσύ; Και πάλι, όμως, 15 πόντοι είναι πάντα… 15 πόντοι!

Read More

And More