Huge beauty νέο! Τώρα μπορείς να βρεις την πιο διάσημη παλέτα και στην Ελλάδα!

Η γνωστή εισαγωγή που απευθύνεται στο γνωστό κοινό: αν είσαι beauty addict σίγουρα γνωρίζεις την Urban Decay. Την γνωρίζεις γιατί έχεις δει κάμποσα video tutorial στα οποία οι vloggers μιλάνε γι’αυτό το brand με λατρεία και την γνωρίζεις γιατί από την Urban Decay προέρχεται η πιο διάδημη παλέτα με σκιές στον κόσμο!

Το huge νέο σε σχέση με την Urban Decay είναι ότι έφτασε Ε-ΠΙ-ΤΕ-ΛΟΥΣ (!) στην Ελλάδα και πλέον μπορείς να κάνεις τα κάνεις δικά σου πανεύκολα. Πώς; Το brand διατίθεται αποκλειστικά και μόνο online από τα Sephora κι εδώ μπορείς να δεις ολόκληρη την συλλογή.

Ωστόσο, αν θέλεις να κάνεις από κάπου μια αρχή θα πρέπει να επενδύσεις οπωσδήποτε στην παλέτα με τις γήινες σκιές Naked2 η οποία υπάρχει στις συλλογές κάθε κοριτσιού που είναι εθισμένη στην ομορφιά και αποδεικνύεται must have!

H Urban Decay Naked κοστίζει €52.00 και μέσα θα βρεις 12 διαφορετικές αποχρώσεις σε πολλές και διαφορετικές υφές, καθρέφτη μεγάλο που σου εξασφαλίζει πρακτική εφαρμογή και πινέλο. Τώρα, ποιοι είναι οι λόγοι που αυτή η παλέτα έχει αποδειχτεί best seller; Πολλοί! Για αρχή τα χρώματα αποτυπώνονται όσο έντονα τα βλέπεις στην συσκευασίοα ενώ μέσα της υπάρχουν όλα τα χρώματα πασπαρτού που ταιριάζουν σε κάθε επιδερμίδα και είναι για κάθε πιθανό συνδυασμό στο μακιγιάζ!

Read More

And More