Huge νέο! Με κάθε αγορά ck one παίρνεις δώρο ένα ακόμη που θα διαλέξεις εσύ!

Ξέρω πως έχεις υπολογίσει κάποιες αγορές λίγο πριν φύγεις για Πάσχα. Κι επίσης ξέρω πως αυτό το νέο θα σε ενθουσιάσει! Πώς; Δεν χρειάζεται ιδιαίτερες γνώσεις για να καταλάβεις ότι ένα κορίτσι μπορεί να υπερενθουσιαστεί αν βγει για beauty shopping και με την αγορά ενός προϊόντος μπορεί να πάρει ένα ακόμη που θα διαλέξει εκείνη!

Και το beauty νέο γίνεται ακόμη καλύτερο! Γιατί το brand στο οποίο μπορείς να βρεις αυτή την προσφορά δεν είναι όποιο αλλά το αγαπημένο μας ck one color.

Τα καλλυντικά ck one θα τα βρεις αποκλειστικά στο notos galleries, η προσφορά ισχύει από 25 Απριλίου μέχρι και 30 για Αθήνα και Θεσσαλονίκη και πρέπει να βάλεις στις λίστες των αγορών σου οπωσδήποτε το foundation ck one color που είναι αγαπημένο πολλών κοριτσιών που ξέρουν πολλά από την ομορφιά. Βλ. βασίλισσα του instagram και του beauty, Eva Chen

Medicine cabinet Monday: a look at some of my favorite products… And congratulations to @glossier on their launch today! Already addicted to their Balm Dotcom skin salve.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Eva Chen (@evachen212) στις

Read More

And More