Η Alicia Keys με φλούο πλεξίδες!

Έχει περάσει ένας χρόνος (μπορεί και περισσότερο) από τότε που η Alicia Keys αποφάσισε να μην ξανακάνει μακιγιάζ ποτέ στη ζωή της, ή τουλάχιστον, μέχρι να αλλάξει γνώμη γιατί όπως είχε πει “δεν θέλω να κρύβομαι πίσω από το μακιγιάζ ή να έχω το άγχος μην τυχόν και με δουν αμακιγιάριστη“. Και κάπως έτσι, ξορκίζοντας το… κακό (δεν-το-εννοούμε!) του makeup έκανε τάση το bare face.

‘Ομως, δεν ισχύει το ίδιο και με τα μαλλιά της. Αντίθετα, από την στιγμή που έπαψε να κάνει μακιγιάζ άρχισε να ρίχνει όλο της το βάρος στα μαλλιά. Η πιο πρόσφατη αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της ήταν και η πιο εκκεντρική: έκανε πολύ μακριές- πολύ λεπτές πλεξίδες. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: φλούο πλεξίδες!

Και μια ακόμη εκδοχή…

Η ίδια ανέβασε στο instagram και το twitter της το Σάββατο τις παραπάνω photo βάζοντας hashtag όπως #summervibes #views και #nyc χωρίς να κάνει καθόλου λόγο για τις πλεξίδες της.

Κι επειδή δεν είμαι σίγουρη ότι θα είναι πολλές οι τολμηρές που θα θέλουν να αντιγράψουν αυτές τις πλεξίδες σε αντίθεση με όλες εκείνες που θα ήθελαν να μάθουν πώς θα αποκτήσουν την επιδερμίδα της Alicia Keys, κάνε κλικ εδώ και μάθε τα beauty μυστικά της! Να σου πω για αρχή ότι έχει προσλάβει ειδική makeup artist για να ΜΗΝ της κάνει μακιγιάζ. Τι εννοούμε; Η απάντηση εδώ!

Read More

And More