Η Bella Hadid με mermaid-blond ξανθό! Είναι το χρώμα που θα θέλεις να κάνεις κι εσύ!

Η Bella Hadid δεν μας συνηθίζει στις αλλαγές. Αλλά όταν τις κάνει έχουμε πραγματικό beauty alert ενώ κάποιες από εμάς σηκώνουν την αμέσως επόμενη στιγμή το τηλέφωνο για να κλείσουν ραντεβού με τον κομμωτή τους!

Το νέο hair look, λοιπόν, της Bella είναι ένα mermaid blonde με ξανθιά βάση και ροζ τελειώματα που της πηγαίνει πολύ. Βεβαίως, μπορείς να δεις και να κρίνεις μόνη σου παρακάτω…


Η Bella ως ξανθιά είναι στο φυσικό της περιβάλλον καθώς όπως είχε αποκαλύψει και παλιότερα στο allure γεννήθηκε ξανθιά. Συγκεκριμένα, είχε πει: “Απλώς έχω μια πιο dark προσωπικότητα. Η αδερφή μου είναι ξανθιά, εγώ καστανή και είναι ο τέλειος διαχωρισμός. Θα είχε πλάκα να επιστρέψω στο φυσικό μου χρώμα αλλά μου αρέσει πολύ αυτό που έχω τώρα!”.

Όσον αφορά την αλλαγή στα μαλλιά της, πρόκειται όπως πιθανότατα να υποψιαζόσουν για περούκα ενώ για την δημιουργία του χρώματος και αυτού του αποτελέσματος εν γένει οφείλεται ο Sam McKnight, αγαπημένος και πολύ διάσημος hair stylist από τον οποίο έχουμε πάρει συνέντευξη (yeah! yeah! yeah!) κι εδώ μπορείς να δεις τι μας είπε! Όσον αφορά την δημιουργία της περούκας, αποκάλυψε καναδυό μυστικά: “Δημιούργησα την περούκα με ειδική τεχνική ώστε να μοιάζει με αληθινά μαλλιά. Αρχικά, έβαψα τα μαλλιά ένα off blonde, έπειτα έκανα ένα salmon-pink, τόνισα τις άκρες με ένα πιο γλυκό almond- pink και έβαψα τις ρίζες σκουρότερες”.

Η αλλαγή έγινε για τις ανάγκες του shooting αλλά πες: δεν της ταιριάζει τόσο το χρώμα ώστε να το κρατήσει για πάντα;

Read More

And More