Η Bella Thorne ανέβασε το πιο extreme beauty πράγμα που έχει ανεβάσει ποτέ διάσημος στα social

Αν αναζητάς ένα snapchat που θα σου φτιάξει τη μέρα ξέρεις πάνω- κάτω πού πρέπει να ψάξεις και σε ποιους διάσημους λογαριασμούς. Ας πούμε, η Chrissy Teigen είναι πάντα μια πολύ καλή επιλογή. Όπως και η Bella Thorne η οποία κατά το παρελθόν έχει δηλώσει στο Mtv: “τα social μου είναι ο τρόπος να πληρώνω τους λογαριασμούς μου” και μόλις καταλάβαμε τι ακριβώς εννοεί.

Λοιπόν, η Bella Thorne ανέβασε την πιο προσωπική beauty στιγμή που μπορεί να έχει ένα κορίτσι! Αρχικά, ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται να λέει: “Λοιπόν, αυτό θα πονέσει πολύ!”. Το βίντεο είναι σε close up και δεν είναι εμφανές πού βρίσκεται και τι μπορεί να εννοεί…

Και παρά το γεγονός ότι αναφέρει πως είναι η πρώτη φορά που θα κάνει κερί, δεν θα πήγαινε ουδέποτε ο νους μας εκεί, γιατί δεν θα φανταζόμασταν ποτέ ότι μια γυναίκα θα έδειχνε κάτι τόσο προσωπικό…

Yeap! Η Bella Thorne μιλούσε για αποτρίχωση στο μπικίνι. Και δεν μιλούσε απλώς, αλλά το έδειξε κιόλας!

Βεβαίως, αν έχεις καλή μνήμη θα θυμάσαι πως κάτι αντίστοιχο είχαν κάνει και οι αδερφές Kardashian όταν σε ένα επεισόδιο είχαμε δει την Kourtney να κάνει κερί στην Khloe.

Μερικές πρόχειρες σκέψεις: όταν κάνεις αποτρίχωση εκεί ντρέπεσαι εκείνη που σου κάνει αποτρίχωση και θέλεις να ανοίξει η γη να σε καταπιεί. Πόσο μάλλον αυτό να το δείξεις κιόλας!

Read More

And More