Η Body Shop κυκλοφόρησε νέα σειρά σώματος που μυρίζει super!

Πέρασαν 40 χρόνια από τότε που ξεκίνησε η λειτουργία της The Body Shop. Και για εμάς που στα 90’s περνούσαμε εφηβεία δεν μπορούμε να φανταστούμε πώς μπορεί να ήταν η ζωή χωρίς να μυρίζουμε White Musk ή χωρίς να έχουμε το κραγιόν 05 στα χείλη με το οποίο μπορούσες να πας και στο σχολείο και να κοροϊδέψεις τον καθηγητή ότι δεν φοράς κάτι (α, ναι! Τότε δεν πολυεπιτρέπονταν το μακιγιάζ).

Και σήμερα, η The Body Shop, το brand που συνδέεται απευθείας με το συναίσθημα, εξακολουθεί να μας ενθουσιάζει με τα νέα του λανσαρίσματα. Κι έχουμε new entry: με αφορμή τα 40 χρόνια η The Body Shop κυκλοφόρησε μια ολοκληρωμένη σειρά σώματος με πρωταγωνιστή το βρετανικό τριαντάφυλλο- ειδικά καλλιεργημένο για την συγκεκριμένη σειρά. Και αν σου αρέσουν και τα τριαντάφυλλα είμαι σίγουρη πως θα λατρέψεις τη σειρά British Rose.

Όμως, για να πας διαβασμένη στο κατάστημα σου έχω παρακάτω- και όπως κάθε φορά- μερικά από τα αγαπημένα μου.

Παραπάνω απολεπιστικό σώματος που αφήνει την επιδερμίδα super απαλή (€15.50) και παρακάτω το shower gel που ποτίζει την επιδερμίδα σου με την μυρωδιά του τριαντάφυλλου (€7.00).

Και η σειρά ολοκληρώνεται με το μακιγιάζ όπου μεταξύ άλλων θα βρεις την παλέτα με τις σκιές, ένα βερνίκι και αυτά τα υπερφανταστικά Lip & Cheek Stains που είναι για τα χείλη και τα μάγουλα και αφήνουν αυτό το ροδαλό αναψοκοκκίνισμα στην επιδερμίδα.

Read More

And More