Η Cara Delevingne είναι hair queen και με πολύ κοντά μαλλιά! Να γιατί!

Η Cara Delevingne είναι το αγαπημένο μας μπιουτοκόριτσο. Και παρά το γεγονός ότι δεν χρειάζεται να επιστρατεύσω κανένα επιχείρημα για να καταλάβεις, να ένα επιχείρημα: η Cara Delevingne πριν τρεις μήνες είπε ούτε που με νοιάζει και ξύρισε το κεφάλι της. Βεβαίως, ήταν για τις ανάγκες του ρόλου της και βεβαίως το είχαν κάνει και άλλα κορίτσια πριν, αλλά τελικά μόνο όταν το τόλμησε η ίδια φτάσαμε να μιλάμε για trend (δες εδώ).

Όμως, υπήρχε αυτή η απορία: η Cara που τόσο της άρεσε να αλλάζει 58992 χτενίσματα στις επίσημες εμφανίσεις της, τι θα έκανε στο εξής; Η πρώτη απάντηση δόθηκε στο Met Gala που την είδαμε με glitter στο κεφάλι. Και τώρα, το σκηνικό επαναλαμβάνεται με τον τελειότερο τρόπο: η Cara βρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας Valerian με αυτό το 20’s χτένισμα…

Το παραπάνω χτένισμα έγινε από την προσωπική της hair stylist, Mara Roszak που έχει αναλάβει και μερικά ακόμη πολύ stylish κορίτσια όπως την Emma Stone και να τι έγραψε γι’αυτό το χτένισμα που προφανώς έγινε με την βοήθεια κάποιων… extra μαλλιών: “Χθες το βράδυ δημιούργησα αυτό το γλυπτό από μαλλιά για την Cara. Θυμάμαι πολύ έντονα την στιγμή που μάθαινα πώς να κάνω fingerwaves 15 χρόνια πριν. Θέλει πολύ υπομονή για να τελειοποιηθείς αλλά αξίζει τον κόπο. Ήθελα τα μαλλιά να μοιάζουν με πανοπλία, σαν ένα πολύ λαμπερό κράνος φορεμένο πάνω από τα ξυρισμένα της μαλλιά”.

Και αν θες την γνώμη μας, τα κατάφερε τέλεια! Τι λες;

Read More

And More