Η Celebrity Make up Artist Μαρία Παγωνάκη μοιράζεται μαζί μας Διάσημα Μυστικά και μας προετοιμάζει για τις γιορτές!

Ο πιο λαμπερός μήνας του χρόνου έφτασε! Και είναι ο ίδιος μήνας που θέλουμε να βρει και εμάς λαμπερές γιατί είναι γιορτές και θες να βγεις, να διασκεδάσεις και να εντυπωσιάσεις! Για να πετύχεις τον στόχο σου (που είναι και δικός μας στόχος, φυσικά!) επιστρατεύσαμε μια από τις διασημότερες Ελληνίδες make up artists, την Μαρία Παγωνάκη.

Το task ήταν το εξής: πώς θα προετοιμάσουμε την επιδερμίδα μας μέχρι τα Χριστούγεννα για να έχουμε το flawless skin των ονείρων μας. Η Μαρία Παγωνάκη μας αποκάλυψε τα Διάσημα Μυστικά της τα οποία συγκεντρώσαμε παρακάτω… Κράτησε σημειώσεις!

Υπάρχουν δύο προϊόντα που με εντατική, καθημερινή χρήση θα μεταμορφώσουν την επιδερμίδα σου μέχρι τα Χριστούγεννα και είναι και τα δύο παγκόσμια best seller! Για όλο το πρόσωπό, λοιπόν, χρησιμοποιήσεις καθημερινά την Lait-Crème Concentré της Embryolisse. Πρόκειται για μια ενυδατική κρέμα με υφή γαλακτώματος που συνδυάζει πολλαπλές χρήσεις αφού μπορείς να την χρησιμοποιήσεις για να ενυδατώσεις το πρόσωπό σου, ως primer πριν προχωρήσεις στο make up, ακόμη και για το ντεμακιγιάζ ματιών σου. Μάλιστα, το συγκεκριμένο προϊόν είναι τόσο αγαπητό που έχει πουλήσει 15 εκατομμύρια τεμάχια παγκοσμίως! Αυτό το step, λοιπόν, θα δώσει στην επιδερμίδα σου βαθιά ενυδάτωση, λάμψη και ξεκούραστη όψη.

Εν συνεχεία, για τα μάτια το Radiant Eye της Embryolisse είναι ένα μαγικό στικ είτε θέλεις να δείξεις πιο ξεκούραστη στο λεπτό είτε ψάχνεις ένα προϊόν που θα μειώσει σταδιακά τους μαύρους κύκλους! Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις πρωί και βράδυ αλλά και καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας για λείανση της επιδερμίδας και φωτεινό δέρμα αλλά και ως την τέλεια βάση που θα σταθεροποιήσει το concealer σου! Έτσι, όσο κι αν χορέψεις ή όσο κι αν ξενυχτήσεις τις επόμενες μέρες- και εν όψει εορτών- θα ξέρεις πως το μακιγιάζ σου θα είναι πάντα εκεί!
Κι ένα ακόμη σημαντικό διάσημο μυστικό που με έμαθε η beauty expert, Μαρία Παγωνάκη, είναι ότι το Radiant Eye της Embryolisse μπορείς να το έχεις στην τσάντα σου και να το εφαρμόζεις κάθε φορά που θέλεις ένα απαραίτητο refresh όπου κι αν βρίσκεσαι, είτε στο γραφείο είτε στον καφέ σου! Εξάλλου, το γεγονός ότι είναι σε μορφή στικ το καθιστά πολύ εύχρηστο!

Όταν η επιδερμίδα σου έχει ανάγκη από ένα extra boost και οπωσδήποτε πριν από κάθε σου σημαντική έξοδο, η Anti- age Comfort Mask αποδεικνύεται θαυματουργή! Στην σύνθεσή της υπάρχουν συμπυκνωμένα αναπλαστικά και ενυδατικά συστατικά όπως βούτυρο από βερίκοκο, αμύγδαλο και βαμβάκι σε συνδυασμό με υαλουρονικό οξύ και βιταμίνη Ε που διεγείρουν και αναδομούν την επιδερμίδα. Έτσι, οι λεπτές γραμμές μειώνονται, η κούραση εξαφανίζεται και τα χαρακτηριστικά δείχνουν πιο smooth.
Πώς την χρησιμοποιείς; Την απλώνεις σε καθαρό πρόσωπο για 10- 15 λεπτά και έπειτα σκουπίζεις το πλεόνασμα.

Λοιπόν, τώρα ξέρεις πώς θα αποκτήσεις το λαμπερό πρόσωπο που θες πριν τις γιορτές. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να προχωρήσεις από την θεωρία στην πράξη.

Μάθε περισσότερα για τη μάρκα και τα σημεία πώλησης της Embryolisse στο www.embryolisse.gr


Read More

And More