Η Δούκισσα έκανε μάσκες ματιών λίγο πριν την πρεμιέρα του So You Thing You Can Dance! Πού θα τις βρεις!

Υπάρχουν φορές που πριν από ένα μεγάλο event- κάλεσμα- πρεμιέρα εκπομπής έχεις αυτή την ανάγκη για extra beauty pampering. Γι’αυτές τις φορές (και για όλες τις φορές!) έχουν δημιουργηθεί οι μάσκες προσώπου και ματιών. Και η Δούκισσα Νομικού αποφάσισε να κάνει ένα extra pampering του εαυτού της λίγο πριν την πρεμιέρα του So You Think You Can Dance και να ποστάρει την photo που βλέπεις στην οποία φοράει χρυσά eye patches.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doukissa Nomikou (@dutchesss_) στις

Τι είναι και πού μπορείς να τα βρεις; Έχουμε ήδη επικοινωνήσει και είμαστε εν αναμονή, αλλά μέχρι τότε μερικές beauty μαντεψιές ή και εναλλακτικές γιατί υπάρχουν πολλές παρόμοιες στην αγορά που κάνουν φανταστική δουλειά.

Peter Thomas Roth 24K Gold Pure Luxury Lift & Firm Hydra-Gel Eye Patches. Πρόκειται για ενυδατικά και συσφικτικά patches που ξεκουράζουν το βλέμμα και μοιάζουν πολύ με αυτά που φοράει εδώ η gorgeous Δούκισσα. Βεβαίως, το κακό με αυτά τα patches είναι πως ενώ υπάρχει ως brand στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στα Sephora, τα συγκεκριμένα δεν τα εντοπίσαμε παρά μόνο στο αμερικάνικο eshop, δηλαδή εδώ.

Advanced Night Repair Concentrated Recovery Eye Mask, Estee Lauder, €67.50. Τα συγκεκριμένα patches τα “ενεργοποιείς” εσύ απλώς πιέζοντας τη μια μεριά της συσκευασίας όπου είναι το υγρό για να διαπεράσει την άλλη και να εμποτίσει τα patches ώστε να τα φορέσεις στα μάτια σου.

Dragon’s Blood Eye Mask, Rodial, €39.30. Το εκχύλισμα Dragon’s Blood (προέρχεται από το δέντρο Croton Lechleri και περιέχει γλυκερίνη, νερό και εκχύλισμα από ρετσίνι Croton Lechleri) λειτουργεί σαν “δεύτερη επιδερμίδα”, καταπραΰνοντας την περιοχή και αποκαθιστώντας τα κύτταρα του δέρματος. Αμέσως αντιλαμβάνεσαι την δροσερή αίσθηση κάτω από τα μάτια σου και τελικά τα νιώθεις πιο ξεκούραστα.

Αλήθεια, εσύ πότε έκανες μάσκες ματιών τελευταία φορά;

Read More

And More