Η Ελένη Φουρέιρα αλλάζει τα μαλλιά της! Δες τη photo που ανέβασε!

ΔΕΝ υπάρχει beauty look με το οποίο να ΜΗΝ έχει πειραματιστεί η Ελένη Φουρέιρα. Τόσο που θα μπορούσε να είναι η εγχώρια Kylie Jenner.

Το τελευταίο διάστημα η Ελένη Φουρέιρα είχε επιλέξει τα σγουρά μαλλιά σεταρισμένα με επίσης σγουρές αφέλειες που α) κάνουν 80’s αλλά β) είναι πολύ hot τάση ΤΩΡΑ όπως σου είχαμε πει κι εδώ! Αλλά να που φαίνεται πως λίγο πριν τα Χριστούγεννα είχε αυτή την ανάγκη για ανανέωση κι έτσι ανέβασε μια photo στην οποία ο προσωπικός της hair stylist, Χρήστος Μπαϊραμπάς, της αλλάζει το χρώμα!


Ώρα για αλλαγή, έγραψε κάτω από αυτή τη photo

Μέχρι την στιγμή που πληκτρολογούνται αυτές οι γραμμές η Ελένη Φουρέιρα δεν έχει ανεβάσει κάποια φωτό από το αποτέλεσμα, αλλά τι θα έλεγες να γράψεις τη γνώμη σου με comment παρακάτω; Ποντάρω στο swag ή στο καρέ που είναι και τα δύο πολύ ενημερωμένα τώρα! Τι λες;

Εν τω μεταξύ, και μέχρι να δούμε αν πέσαμε μέσα ή όχι, μπορείς να κάνεις κλικ εδώ και να θυμηθείς- δεις- εμπνευστείς (από) όλες εκείνες τις αλλαγές που έχει κάνει στα μαλλιά της!

UPDATE!

Η Ελένη Φουρέιρα έβαψε τα μαλλιά της γκρι! Πρόκειται για το trend του nanny hair για το οποίο σου είχαμε γράψει εδώ τον περασμένο Απρίλιο και στο οποίο λίγες μέρες πριν είχε υποκύψει και μια ακόμη διάσημη. Θυμάσαι ποια; Δες εδώ!

Read More

And More