Η Estee Lauder κάνει το Hilton ροζ! Ανέβασε photo και κέρδισε super δώρα!

Την Δευτέρα ένα από τα ωραιότερα ξενοδοχεία της Αθήνας θα γίνουν ροζ για να περάσουν το μήνυμα μαζί με την Estee Lauder οτι η πρόληψη είναι η καλύτερη αντιμετώπιση αλλά και για να θυμίσουν σε όλες μας να κλείσουμε ραντεβού για μαστογραφία ή υπέρηχο μαστού! Και με το να μην αμελείς τις εξετάσεις σου κάθε χρόνο βγαίνεις κερδισμένη!

Όμως, στο πλαίσιο όλης αυτής της εκστρατείας υπάρχει και αυτός ο διαγωνισμός για να βγεις κερδισμένη και με αυτόν τον τρόπο!

Από τις 19 έως και τις 25 Οκτωβρίου κάνουμε viral το μήνυμα της Εκστρατείας ανεβάζοντας φωτογραφίες του φωταγωγημένου HILTON στο Instagram με #PinkHilton

Τρείς τυχεροί ανάμεσα στις πιο ιδιαίτερες, όμορφες, καλλιτεχνικές και πιο …«PINK» φωτογραφίες θα κερδίσουν από:

1ο βραβείο: μία black ετήσια συνδρομή στο Hiltonia Spa που περιλαμβάνει χρήση γυμναστηρίου, εσωτερικής κι εξωτερικής πισίνας, σάουνας, χαμάμ και υδρομασάζ

2ο βραβείο: μία διανυκτέρευση σε junior σουίτα για δύο άτομα με πρωινό

3ο βραβείο:
ένα δείπνο για δύο άτομα στο Galaxy Bar & Restaurant

Επιπλέον, όλοι οι νικητές θα λάβουν ένα πλήρες σετ με όλα τα απαραίτητα καλλυντικά από την Estee Lauder (καθαρισμός προσώπου, ορός, κρέμα ματιών, κρέμα ημέρας, κραγιόν, ρουζ, σκιές, μάσκαρα, άρωμα).

Τα βήματα είναι τα εξής:

1. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕ το ροζ φωταγωγημένο Hilton Athens Hotel, βάλε τη φαντασία σου και την καλλιτεχνική σου φύση!
2. ΑΝΕΒΑΣΕ τις φωτογραφίες στο Instagram public account σου!
3. ΒΑΛΕ #PinkHilton στις φωτογραφίες που ανεβάζεις, διάδωσε το μήνυμα κατά του Καρκίνου του Μαστού και λάβε μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό!
4. ΚΕΡΔΙΣΕ! Οι 3 καλύτερες φωτογραφίες θα κερδίσουν υπέροχα δώρα από το Hilton και την Estee Lauder.

Τέλος μπορείς να προσθέσεις για κάθε post στο Instagram το #BCAstrength, όπου από 1η Οκτωβρίου του 2015 μέχρι και την Παγκόσμια Ημέρα Καρκίνου στις 4 Φεβρουαρίου του 2016, η Estée Lauder Companies θα κάνει δωρεά 25 δολαρίων που αντιστοιχεί σε μισή ώρα έρευνας για τον καρκίνο του μαστού μέσω του Breast Cancer Research Foundation, με στόχο την δωρεά πάνω από 500 ωρών έρευνας ($25,000) μέσω της υποστήριξης της παγκόσμιας διαδικτυακής κοινότητας.

ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ… το ροζ βραχιολάκι της Estee Lauder και του Δούκα κυκλοφόρησε και φέτος! Δες εδώ πώς είναι και μάθε όλα τα info!

Read More

And More