Η Gigi Hadid έκανε ένα χτένισμα που δεν φανταζόμασταν ποτέ πάνω της!

Έχουμε μια λίστα με beauty icons στα οποία ανατρέχουμε κάθε φορά που θέλουμε να αντλήσουμε έμπνευση για κάτι. Στις πρώτες θέσεις αυτής της λίστας είναι η Gigi Hadid η οποία με την τελευταία red carpet εμφάνισή τηςεπιβεβαίωσε (ξανά!) την επιλογή μας! Δες παρακάτω!

Σε ένα event που διοργανώθηκε προς τιμήν της και με αφορμή την συνεργασία τηε με τον Stuart Weitzamn η Gigi είχε το τέλειο beauty look! Το μακιγιάζ της έγινε από τον αγαπημένο της make up artist, Patrick Ta, με ανθρακί eyeliner και glossy κάτω βλέφαρα ενώ το hair styling έμοιαζε περισσότερο με γλυπτό παρά με ένα ακόμη χτένισμα. Η έμπνευση εδώ προήλθε από την hair stylist Jennifer Yepez η οποία έκανε μια βαθιά χωρίστρα και μέχρι το ύψος του αυτιού έβαλε ένα προϊόν για έντονη λάμψη (σε μορφή pomade κατά πάσα πιθανότητα) δίνοντάς του το φορμάρισμα. Αν θες να το αντιγράψεις το μυστικό είναι στις ποσότητες του προϊόντος που θα χρησιμοποιήσεις: πολύ περισσότερη μέχρι το ύψος του αυτιού- πολύ λιγότερη στα μήκη.

Θέλεις περισσότερες ιδέες για χτενίσματα; Κάνε κλικ εδώ και δες 10 τρόπους να χτενίσεις τα μαλλιά σου στην καθημερινότητά σου όπως η Gigi!

Read More

And More