Η Hillary Clinton έκανε ένα διάλειμμα από την busy καθημερινότητά της για να αλλάξει τα μαλλιά της

Τι προηγούμενες μέρες και με αφορμή την ημέρα της γυναίκες η Hillary Clinton είχε μια έντονη καθημερινότητα. Τη μια στιγμή ήταν στην Νέα Υόρκη για να υποστηρίξει την πρωτοβουλιά “A day without a woman” και την άλλη διακτινίζονταν στην Ουάσινγκτον για να παρακολουθήσει ένα event με αφορμή την ημέρα της γυναίκας.

Και κάπου εκεί ανάμεσα δεν ξέχασε την γυναικεία της υπόσταση και μέσα σε 4996 πράγματα φρόντισε το ένα να είναι να κόψει αφέλειες ώστε να φρεσκάρει την εικόνα της. Να, λοιπόν, η νέα εκδοχή της Hillary Clinton.

Πάντως, κατά το παρελθόν η Hillary Clinton έχει αναφερθεί στα μαλλιά της. Μάλιστα σε μια ομιλία της το 2001 στο Yale University είχε πει: “Η πιο σημαντική συμβουλή που έχω να σας δώσω σήμερα είναι πως τα μαλλιά παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο. Αυτό είναι ένα μάθημα που η οικογένειά μου απέτυχε να μου δώσει και η Νομική Σχολή του Yale επίσης. Τα μαλλιά σου θα στείλουν σημαντικά μηνύματα στους γύρω σου. Δώσε σημασία στα μαλλιά σου γιατί όλοι οι άλλοι θα το κάνουν!”.

Η Hillary Clinton μάλλον αστειεύονταν σε αυτή της την ομιλία. Αλλά αν θες την γνώμη μου, πράγματι με τα μαλλιά σου μπορείς να στείλεις πολύ σημαντικά μηνύματα στους γύρω σου. Και δεν έχω καλύτερο μήνυμα από αυτό για το οποίο μπορείς να διαβάσεις εδώ!

Read More

And More