Η Hilary Clinton εντελώς αμακιγιάριστη στην πρώτη της ομιλία μετά τις εκλογές!

Ο beauty κόσμος έχει αποδείξει ότι έχει παντού μια θέση. Και στην πολιτική ακόμη. Ιδίως οι πρόσφατες αμερικάνικες εκλογές είχαν μεγάλη beauty εμπλοκή. Την περασμένη εβδομάδα, λοιπόν, αναλύσαμε το beauty φαινόμενο Donald Trump και το “τι στο καλό συμβαίνει στην επιδερμίδα του και είναι τόσο πορτοκαλί” task (δες εδώ τα αποτελέσματα της… επιστημονικής μελέτης!) και σήμερα ήρθε η στιγμή να κάνουμε focus στην Hilary Clinton.

Η Hilary, λοιπόν, έδωσε μόλις χθες το βράδυ την πρώτη της μετά-εκλογική ομιλία στο πλαίσιο του “Children Difense Fund’s Beat The Odd’s Celebration” στο οποίο εμφανίστηκε χωρίς μακιγιάζ και τα social αντέδρασαν. Αντέδρασαν δίχνοντας για μια ακόμη φορά την υποστήριξη στο πρόσωπο της Hilary!

Παρακάτω μερικά από τα πολλά comments…

Και ένα ακόμη πιο σατιρικό…

Και ένα ακόμη τρίτο comment που λέει λίγο- πολύ πως η Hilary Clinton αποτελεί πηγή έμπνευσης έτσι κι αλλιώς, πόσο μάλλον όταν βγαίνει και χωρίς μακιγιάζ ή μη έχοντας τίποτα να κρύψει!

Πάντως, από την beauty οπτική, διανύουμε το peak της γυναικείας απελευθέρωσης. Γιατί μια γυναίκα πλέον δεν φοβάται να βγει εκεί έξω και να πει “δείτε με! Αυτή είμαι και δεν με νοιάζει να κρυφτώ πίσω από το make up. Γιατί δεν έχω και τίποτα να σας κρύψω!”. Και δεν διστάζει να το κάνει ακόμη και όταν την παρακολουθούν εκατομμύρια ανθρώπων… this close! Γιατί η τάση του bare face είναι πολλά περισσότερα από ένα ακόμη trend (μη) μακιγιάζ που ξεκίνησε η Alicia Keys!

LAST CHANCE INFO: βήμα- βήμα πώς δεν θα χρειάζεται να φορέσεις μακιγιάζ αν αυτό θες και να έχεις αλαβάστρινη επιδερμίδα!

Read More

And More