Η Huda Kattan απλώνει το foundation με την ενίσχυση του σουτιέν της! Αλήθεια!

Μερικά χρόνια πριν απλώναμε το make up μας με τα δάχτυλά. Μέχρι που ήρθαν τα social στη ζωή μας, είχαμε περισσότερη επαφή με make up artists και bloggers και μάθαμε να χρησιμοποιούμε πινέλα, τελικά. Και μετά ήρθε το beautyblender, αυτό το σφουγγαράκι make up σε σχήμα αυγού, και έφερε την επανάσταση (αν δεν έχεις χρησιμοποιήσει ήδη ένα, ΠΡΕ-ΠΕΙ!).

Το επόμενο, όμως, big thing σε ότι έχει να κάνει με foundation και τέλεια εφαρμογή είναι το silisponge, το σφουγγαράκι που δημιουργήθηκε από μια χρήστρια του Reddit και έκτοτε όλος ο beauty κόσμος μιλάει γι’αυτό! Το συγκεκριμένο σφουγγαράκι από σιλικόνη (εξού και silisponge) είναι πάντως δυσεύρετο αλλά αν θέλεις να το δοκιμάσεις οπωσδήποτε, η Huda Kattan έχει μια πολύ πρωτότυπη ιδέα: χρησιμοποίησε την ενίσχυση του σουτιέν της για να το κάνει!

Δες παρακάτω το βίντεο…


Οοοοοk! Αν τώρα νομίζεις ότι αυτή είναι μια πραγματικά πρωτότυπη ιδέα τότε α) δεν έχεις καλή μνήμνη ή β) δεν είσαι πραγματική fan της στήλης αυτής. Γιατί λατρεύουμε τις ιδέες της Huda Kattan που είναι pioneer στο χώρο τγς, αλλά πριν από εκείνη το συγκεκριμένο trick είχε εφαρμόσει κάποα άλλη!

Δες εδώ πού θα βρεις το silisponge και ποια έκανε πραγματικά πρώτη το τρικ με την ενίσχυση του σουτιέν!

Read More

And More