Η Irina Shayk κατάξανθη (και της πάει πολύ)!

Αν ρωτήσεις δέκα αγόρια να σου πουν τις δέκα πιο sexy γυναίκες στον κόσμο που τους έρχονται στο μυαλό το όνομα της Irina Shayk θα ακουστεί οπωσδήποτε. Γιατί όπως και να το δεις, ο Άγγελος της Victoria Secret είναι μια από τις πιο sexy καστανές που κυκλοφορούν εκεί έξω! Και… ξανθές!

Το νέο, λοιπόν, είναι ότι η Irina Shayk έγινε ξανθιά, αλλά το συγκλονιστικότερο όλων είναι ότι και αυτό το χρώμα της πάει πολύ. Κάνε scroll down στις παρακάτω photo και θα το διαπιστώσεις…

“Ποιος είπε ότι δεν μπορώ να είμαι ξανθιά;” έγραψε κάτω από αυτή τη photo. Όποιος και να το είπε, πάντως, έκανε λάθος! Γιατί ως ξανθιά η Irina Shayk ίσως να είναι και παραπάνω sexy ενώ αυτό το χρώμα τονίζει πολύ τα μάτια της!

Σε μια δεύτερη photo η Irina Shayk πόζαρε με τον φωτογράφο Mert Alas, κάτι που μας κάνει να πιστεύουμε ότι α) η αλλαγή έγινε για τις ανάγκες φωτογράφισης και β) είναι πολύ πιθανό να φοράει περούκα. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, παρακάτω σου έχω το παραδοσιακό μπιουτοπόλ για να αποφασίσεις εσύ με ποιο look είναι πιο όμορφη!

Read More

And More