Η Kate Middleton ορκίζεται σε αυτό το λάδι προσώπου! Και είναι super οικονομικό!

Προϊόντα που χρησιμοποιούν πριγκίπισσες και δεν κοστίζουν μια περιουσία; Yes, please! Και παρά το γεγονός ότι όλες μας, λίγο- πολύ, έχουμε χτίσει ένα καλό skincare routine και γνωρίζουμε ποια προϊόντα μας ταιριάζουν και ποια όχι, δεν θα κλείναμε τα αυτιά μας σε μια πληροφορία που θα αφορούσε το λάδι προσώπου που αγαπά η Kate Middleton. Bonus: ειδικά αν αυτό το λάδι ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕ μια περιουσία!

Σύμφωνα με το αμερικάνικο allure, η Δούκισσα του Cambridge άρχισε να αγαπά τα φυσικά προϊόντα ομορφιάς από τότε που έμεινε έγκυος στην κόρη της, το 2015. Τότε ήταν που έβαλε και στην ρουτίνα της το συγκεκριμένο λάδι προσώπου. Πρόκειται για λάδι τριαντάφυλλου, το Certified Organic Rosehip Oil από την σειρά καλλυντικών trilogy το οποίο κοστίζει 19.50 λίρες και το βρίσκεις εδώ.

Το συγκεκριμένο προϊόν έχει αντιοξειδωτική δράση, μειώνει τις ρυτίδες ενώ σύμφωνα με το US Weekly το οποίο είχε γράψει επίσης για την σχέση της Kate Middleton με αυτό το λάδι προσώπου “Η Kate αγαπά το αποτέλεσμα που έχει στην επιδερμίδα της! Η μητέρα της, Caroline Middleton είναι επίσης fan!”.

Στην Ελλάδα αγαπάμε το λάδι Άγριο Τριαντάφυλλο του Κορρέ που α) έχει επίσης αντιοξειδωτική και ενυδατική δράση β) έχει κερδίσει βραβείο από το αμερικάνικο allure γ) αν έφτανε στα χέρια της Kate Middleton είμαστε σίγουροι πως θα το λάτρευε! Οπότε η δική μας πρόταση είναι αυτή!

Read More

And More