Η Kendall Jenner έσβησε το instagram για να κάνει πλαστική στα χείλη λένε οι φήμες! Δες και κρίνε!

Μερικά γρήγορα facts για την Kendall Jenner:
1. Μας αρέσει η Kendall Jenner γιατί είναι διαφορετική από τις υπόλοιπες Kardashian/Jenner!
2. Η Kendall πριν λίγες μέρες έσβησε το instagram της γιατί είχε δηλώσει ότι νιώθει πως έχει πλέον εξάρτηση από αυτό. Έπειτα, το ξανάνοιξε και αρκετές photo της δεν ήταν πια εκεί.
3. Η Kendall Jenner έσβησε το instagram της για να κάνει πλαστική χειλιών όπως η Kylie;

Σύμφωνα με τον κόσμο των social κάπως έτσι έχουν τα πράγματα. Και όλο αυτό προέκυψε όταν η Kendall Jenner εμφανίστηκε στην ίδια photo με την αδερφή της κι εμείς δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε ποια είναι ποια!

Δες παρακάτω…


Και μια ακόμη οπτική…

Φυσικά, ουδέν κρυπτόν υπό τα… social και οι αντιδράσεις ήταν και άμεσες και πολύ έντονες!

Κάποιος έγραψε πως την ίδια τεχνική overlipping, δηλαδή το να μεγαλώνεις τα χείλη σου με περίγραμμα, είπε πει πως είχε χρησιμοποιήσει και η Kylie όταν είχε πρωτοξεκινήσει τις πλαστικές ενώ μια άλλη έγραψε πως ήταν η πιο φυσική Jenner/Kardashian και δεν έπρεπε να το κάνει αυτό!

Σε ένα παράλληλο σύμπαν η Kylie έσπευσε να υπερασπιστεί την αδερφή της ανεβάζοντας ένα snapchat στο όποιο έλεγε: “Η Kendall με άφησε σήμερα να της ζωγραφίσω τα χείλη με μολύβι και όλοι πιστεύουν ότι έκανε πλαστική! Συγγνώμη Kendall!”. Στο ίδιο βίντεο η Kendall γελούσε στο backround.

Τώρα, αν όντως έκανε η όχι πλαστική η ιστορία θα δείξει. Εν τω μεταξύ εμείς έχουμε ένα poll παρακάτω για να δούμε εσύ τι πιστεύεις (και για την ιστορία ;). Αλλά πριν από αυτό δες τι συμβαίνει στα χείλη σου πραγματικά όταν τα μεγαλώνεις με μολύβι! Μοιάζει να έχω κάνει πλαστική στο βίντεο παρακάτω; Δεν νομίζω!

Read More

And More