Η Kendall Jenner με τα πιο κοντά μαλλιά ever!

Αν ακόμη πηγαίνεις κομμωτήριο και κοιτάς λοξά τον κομμωτή σου μην τυχόν και σου πάρει έναν πόντο παραπάνω τότε έχεις μείνει πίσω (εγώ σίγουρα!). Γιατί αν παρακαλουθείς καναδυό stars πρώτης γραμμής θα έχεις διαπιστώσει πως έχουν μια τεράστια αγάπη για το ψαλίδι τελευταία.

Έτσι, λοιπόν, μετά την Cara Delevingne που αποχωρίστηκε τα μακριά μαλλιά της και την Selena Gomez που τα έκοψε στο ύψος των ώμων, τώρα ήρθε η σειρά της Kendall Jenner. Διόρθωση: ΞΑΝΑήρθε η σειρά της Kendall Jenner!

Χθες το βράδυ, λοιπόν, η Kendall ανέβασε χθες το βράδυ μια πρώτη φωτό στην αρχή σε μορφή quiz με την Kendall πλάτη που ανέβασε και η Kendall στο snapchat της.


Η Kendall Jenner φαινόταν να απολαμβάνει κάθε λεπτό αφούτο snapchat της η γέμισε με photo και βίντεο από την διαδικασία του κουρέματος.

Και απ΄ότι φαίνεται έκοψε αρκετά μαλλιά…

Ωστόσο, το αποτέλεσμα δεν ήταν εμφανές γιατί μέχρι και αυτή την στιγμή που πληκτρολογούνται αυτές οι γραμμές η Kendall δεν έχει βγάλει κάποια photo της με το νέο της κούρεμα σε close up!


Πάντως, αν μπήκες σε πειρασμό τσέκαρε εδώ τις 15 stars με τα πιο τέλεια καρέ που θα σε κάνουν να πάρεις τελικά την απόφαση!

Read More

And More