Η Kim Kardashian ανακοίνωσε ποιο θα είναι το πρώτο καλλυντικό της σειράς που ετοιμάζει!

24 ώρες πριν σου είχαμε γράψει εδώ ότι η Kim Kardashin West ετοιμάζει την δική της σειρά καλλυντικών με τίτλο KKW Beauty. Και από χθες είπαμε να κάνουμε μερικές… μαντεψιές για το ποια θα είναι αυτά τα καλλυντικά που θα υπάρχουν στην σειρά. Σήμερα, τις απαντήσεις τις δίνει η ίδια. Κατά την διάρκεια μιας backstage συνέντευξης που έγινε από το Harper’s Bazaar στο πλαίσιο του Forbes Women’s Summit η ίδια αποκάλυψε ότι η σειρά της θα έχει ένα kit με highlighter (yeap! Είχαμε ποντάρει σε αυτό!) και ένα πινέλο με δύο τελειώματα για blending και σωστό contouring.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις

“Αλλάζω το look μου όλη την ώρα αλλά ένα πράγμα που κρατάω σταθερό είναι το contouring” είπε η Kim.

Ωστόσο, αν δεν είσαι στην κατηγορία “μου αρέσει το strobing ή/και το contouring” δεν πρέπει να απογοητεύεσαι γιατί η Kim έχει στα πλάνα της να λανσάρει ένα προϊόν (τουλάχιστον!) κάθε μήνα. “Ελπίζουμε κάθε μήνα να λανσάρουμε και ένα νέο προϊόν. Εκεί που εστιάζω περισσότερο είναι στην επιδερμίδα, στο contouring και το concealer και όλα τα αγαπημένα μου προϊόντα θα βγουν σε κυκλοφορία σύντομα!”.

Εν τω μεταξύ, η Kim μας έδωσε μια μικρή γεύση από τι ετοιμάζει ανεβάζοντας μια photo στο snapchat της που δείχνει διάφορα αρώματα. Πιο συγκεκριμένα, όπως έγραψε, επρόκειτο για ένα KKW Fragrance Meeting.

H σειρά KKW Beauty βγαίνει στην Καλιφόρνια σε ένα μέρος εύκολα προσβάσιμο για την Kim έτσι ώστε να μπορεί να “πετάγεται” όπως είπε και να ελέγχει τι γίνεται ενώ συμπλήρωσε: “Πρέπει να δεις το σπίτι μου σε αυτή τη φάση! Υπάρχουν παντού δείγματα καλλυντικών σε όλες τις πιθανές αποχρώσεις!”.

Στην ίδια συνέντευξη η Kim έδωσε απάντηση (με έναν τρόπο) στην πιο εύλογη απορία μας, δηλαδή τι έχει η Kylie να πει γι’αυτό (της δίνουμε το credit ότι ήταν αυτή που έστησε πρώτη την αυτοκρατορία των κραγιόν!). “Αυτό το λανσάρισμα ήταν στα πλάνα μου πολύ νωρίτερα από την κυκλοφορία της συνεργασίας μας τον Απρίλιο. Μετά από 10 χρόνια που μου κάνουν μακιγιάζ σε καθημερινή βάση, έχω μάθει αρκετά πράγματα για το makeup. Και αυτή την γνώση ήθελα να την περάσω στην αγορά!”.

Για ό,τι νεότερο θα σας ενημερώσουμε με έκτακτο δελτίο ομορφιάς 😛

Read More

And More