Η Kim Kardashian έρχεται με δική της σειρά καλλυντικών! Τι λέει άραγε η Kylie;

Ήταν μια κανονική Τετάρτη μέχρι τη στιγμή που έφτασε αυτή η beauty είδηση. Η οποία είναι huge γιατί αφορά μια από τις μεγαλύτερες influencers σε παγκόσμιο επίπεδο, την Kim Kardashian.

H Kim, λοιπόν, λίγες ώρες πριν ανακοίνωσε ότι πρόκειται να βγάλει την δική της σειρά καλλυντικών (όπου “ανακοίνωσε” ό,τι έκανε μέσω των social). Η σειρά λέγεται KKW BEAUTY από το προφανές Kim Kardashian West Beauty, πρόκειται να κυκλοφορήσεις στις 21 Ιουνίου και ο λογαριασμός που δημιουργήθηκε λίγες ώρες πριν μετρά ήδη 52.500 άτομα ενώ ακολουθεί μόνο ένα και μάντεψε ποιο ένα (yeah, right Kim!).

Τα σχόλια κάτω από αυτή την άναρτηση είναι πολλά και διαφορετικά: από κορίτσια που “κλαίνε” ήδη τους χαμένους τους μισθούς μέχρι κάποια άλλα που κάνουν πολύ, πολύ αρνητικά σχόλια λέγοντας πως η Kim αντιγράφει την μικρή αδερφή της και πως θα έπρεπε να βρει μια δική της, πιο πρωτότυπη ιδέα.

Βεβαίως, προς υπεράσπιση της Kim, πολύ πριν η Kylie μπει στο Forbes με τους πλουσιότερους κάτω των 30 χάρη στην Kylie Cosmetics επιχείρησή της, η ίδια και η δύο αδερφές της είχαν δημιουργήσει τη σειρά Khroma και μετέπειτα Kardashian Beauty. Σ.Σ. από την σειρά αυτή δεν έχει μείνει τίποτα πέρα από 3-4 προϊόντα στο ULTA για τα οποία κανείς δεν ενδιαφέρεται.

Επιστρέφοντας, πάντως, στο νέο για την σειρά καλλυντικών της Kim, τι θα έλεγες να κάνουμε μερικές μαντεψιές για το τι θα δούμε; Ποντάρω σε bronzers, highlighters και πολλά nude κραγιόν! Α! Και προϊόντα φρυδιών! Εσύ τι λες;

PHOTO: Getty Images

Read More

And More