Η Kim Kardashian παίρνει συνέντευξη από την Kylie Jenner για τα beauty μυστικά της! Τι είπαν!

Η Kim Kardashian και η Kylie Jenner είναι δύο πολύ δυνατά ονόματα στον κόσμο της ομορφιάς! Και το αμερικάνικο allure είχε αυτό το πανέξυπνο concept να βάλει την Kim να πάρει συνέντευξη από την Kylie για τα μυστικά ομορφιάς της. Και το αποτέλεσμα ήταν πολύ, πολύ ενδιαφέρον!

Κράτησε τα πιο βασικά σημεία της συνέντευξης αυτής…

Kim Kardashian: “Η μαμά μου έλεγε ένα μυστικό ομορφιάς όλη την ώρα. Το πιο χαρακτηριστικό είναι που μου έλεγε να βάζω στο πρόσωπό μου ζεστή πετσέτα για να απομακρύνω το μακιγιάζ και να κάνω απολέπιση. Δεν είμαι σίγουρη ότι το έχει πει και σε ΄σένα. Αλήθεια, εσύ ποιο είναι το καλύτερο beauty tip- μυστικό που σου έχουν πει;”.

Kylie Jenner: “Η Khloe πάντα μου λέει να φοράω αντηλιακό προσώπου. Και να μην το παρακάνω με την ενυδατική γιατί σου κάνει σπυράκια. Η ενυδατική είναι καλή όταν χρησιμοποιείται στην σωστή ποσότητα!”.

ΚΚ: “Και ποιο είναι το καλύτερο tip που έχεις μάθει από μένα;”

KJ: “Να χρησιμοποιώ κρέμα ματιών. Ήμασταν στα νησιά Bora- Bora κι εσύ κι η Kourtney με είχατε βάλει στην γωνία και μου λέγατε: πήγαινε πάρε μια κρέμα ματιών τώρα και ξεκίνα να την χρησιμοποιείς!”

KK: “Έχει πολύ πλάκα που το θυμάσαι!”

KJ: “Όταν η επιδερμίδα μου είναι ξηρή θα βάλω λίγη ενυδατική Kiehl’s κάτω από τα μάτια μου!”

ΚΚ: “Θα έπρεπε να το κάνεις καθημερινά αυτό! Τέλος πάντων! Ποιο είναι το μεγαλύτερο beauty σφάλμα που έχεις κάνει ποτέ;”

KJ: “Έκανα τα χείλη μου πολύ, πολύ μεγάλα σε κάποια φάση!”

ΚΚ: “Ναι!”

KJ: “Ήμου ενθουσιασμένη εκείνη την περίοδο και ένιωθα ότι χρειαζόμουν κι άλλο, ενώ εσείς ήσασταν “Kylie, πρέπει να χαλαρώσεις με αυτό το πράγμα!”. Κι έπειτα έπρεπε να επιστρέψω και να τα διορθώσω. Ήταν μια τρελή διαδικασία αλλά ευτυχώς δεν πήγε κάτι λάθος!”

ΚΚ: “Τι θέλεις να γίνεις όταν μεγαλώσεις;”

KJ: “Είμαι πολύ συγκεντρωμένη στην σειρά των καλλυντικών μου. Έχω βάλει όλη την ενέργειά μου σε αυτό και κάνω το καλύτερο που μπορώ!”

KK: “Δεν νομίζω ότι μου έχουν ζητήσει κάτι περισσότερο από τα Lip Kits. Πρέπει να παίρνω με το ζόρι κάποια από τη μαμά για να κάνω τον κόσμο χαρούμενο! Είναι τρελό! Είμαι πολύ περήφανη για σένα!”.

Read More

And More