Η Kim Kardashian ταξιδεύει παντού με τον δερματολόγο της και κάνει laser στο αεροπλάνο!

Ένα από τα huge beauty νέα του Σουκού που πέρασε είναι ότι η Kim Kardashian και ο προσωπικός της make up artist, Mario Dedivanovic, βρέθηκαν στο Ντουμπάι για ένα beauty σεμινάριο με πρωταγωνίστρια την Kim και ένα εξωφρενικό ποσό για να εξασφαλίσεις ένα εισητήριο.
PAUSE: Να σου θυμίσω ότι το σεμινάριο επρόκειτο να γίνει πολύ νωρίτερα αλλά εν τω μεταξύ η Kardashian έπεσε θύμα ληστείς στο Παρίσι και αναβλήθηκε.

Και συνεχίζω: στο Ντουμπάι, λοιπόν, ανακαλύψαμε δύο πράγματα.

1. Ότι η Kim έχει πολύ χιούμορ, αν κρίνουμε από το βίντεο που ανέβασε ο Mario Dedivanovic…


2. Ότι η Kim εκτός από χιούμορ έχει και υπερτέλεια επιδερμίδα την οποία της εξασφαλίζει ο προσωπικός της δερματολόγος- laser expert με τον οποίο ταξιδεύουν πάντα μαζί! Μάλιστα, ο ίδιος της έκανε laser προσώπου μέσα στο αεροπλάνο (εκεί που κάποιες από εμάς μπορεί να μην έχουμε δοκιμάσει laser ποτέ!)… Και όλα αυτά τα αποκάλυψε στο snapchat της όπου και ανέβασε τα εξής: “Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι έχω πολύ καλό γονίδιο! Οπότε θα ήθελα να σας συστήσω στο… καλό μου γονίδιο με το(ν) οποίο ταξιδεύω πάντα μαζί στο Ντουμπάι, τον Dr. Ourian!”.

Δεν είναι ξεκάθαρο ποια θεραπεία έκανε η Kim στα 39.000 πόδια. Αυτό που είναι ξεκάθαρο, όμως, είναι πως η Kim προσπαθεί πολύ και το κυνηγά άλλο τόσο για να έχει αυτή την αψεγάδιαστη επιδερμίδα. Βεβαίως, δεν κρατάει τίποτα κρυφό στους followers της αφού κατά το παρελθόν έχει ανεβάσει και photo στην οποία μας δείχνει να κάνει vampire facial, αυτό με τις ενέσεις από το ίδιο της το αίμα.

Το σημαντικότερο σε αυτά; Ότι η Kim επέστρεψε στον παλιό, καλό εαυτό της!

Read More

And More