Η Kylie Jenner κάνει μια μάσκα που κοστίζει λιγότερο από 10 ευρώ!

Η Kylie Jenner είναι μόλις 18 χρονών και έχει ήδη αγοράσει το πρώτο σπίτι της αξίας $2.800.000 (ναι, μιλάμε για εκατομμύρια δολάρια). Υποθέτει κανείς, λοιπόν, ότι τα προϊόντα που βάζει στο ντουλάπι του μπάνιου της, εμείς που δεν έχουμε καν τα $800, είναι αδύνατον να τα αγγίξουμε. Κι όμως, κάθε τόσο η Kylie φροντίζει να μας εκπλήσσει πολύ ευχάριστα κάνοντας την ανατροπή.

Μόλις, λοιπόν, ανέβασε στο site/application της τα προϊόντα που χρησιμοποιεί τον χειμώνα για να ενυδατώσει την επιδερμίδα της. Στα προϊόντα αυτά βρίσκονται κάποια που αγαπάμε- χρησιμοποιούμε κι εμείς και μάλιστα το ένα εξ αυτών κοστίζει λιγότερο από 10 ευρώ.

Κράτησε σημειώσεις!
– Για την ενυδάτωση του σώματός της χρησιμοποιεί την κρέμα σώματος Kiehl’s Grapefruit Crème De Corps Whipped Body Butter που είναι η κρέμα που λατρεύουν πολλοί ακόμη stars και σε οικονομικό budget ώστε να μπορείς να το κάνεις και δικό σου! Την ίδια κρέμα χρησιμοποιούν η Kate Moss, η Beyonce και δες εδώ ποιες ακόμη!
– Για την ενυδάτωση της περιοχής κάτω από τα μάτια χρησιμοποιεί την Mario Badescu Hyaluronic Eye Cream με υαλουρονικό οξύ που κλειδώνει την υγρασία κάτω από τα μάτια και λατρεύουμε κι εμείς! Μπορείς να την βρεις στο Beauty-hall και κοστίζει €27.00

– Για το πρόσωπό της χρησιμοποιεί την μάσκα προσώπου Pure Clay Mask της L’Oreal Paris (€9.90), μια μάσκα με άργιλο που είναι ιδανική για λιπαρές επιδερμίδες. Και δεν μπορούμε να σου εγγυηθούμε ότι αφαιρώντας της θα μοιάζεις με την Kylie Jenner, αλλά μπορούμε να σου πούμε με βεβαιότητα ότι θα την αγαπήσεις και θα την βάλεις στο beauty routine σου! Δες τι έγινε όταν την δοκιμάσαμε!

Read More

And More